2777
2789
عنوان

خواهرای خوبم بیایید😔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 36 پست
سلام  رفتین  ام ار ای؟

سلام عزیز دلم. اره والا همین امروز صبح رفتیم دوست خوبم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
سلام  رفتین  ام ار ای؟

هفته ای دیگه نوبت دکتر داره بچه م. سی دی ام ارای رو باید ب دکتر نشون بدیم ببینمدچی میگه.خدا کنه مشکلی نباشه .توروخدا واسم دعا کن گلم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دو تا یکیشون به گذر زمان خوب میشه و تو زیادی جوش می زنی یعنی ذهنت درگیره ولی زمان میبره تا خیالت ...

برا منم میگی کی از تنهاییم درمیام ازدواج میکنم کیه مشخصاتش چیه

پسرت انشالله خوب میشه حتی میتونه توپ رو  شوت کنه و بازی کنه البته کمی زمان لازمه  امیدت به ...

خانومی میشه برا سوال منم ببینی حست چیه؟🥺

سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
پسرت انشالله خوب میشه حتی میتونه توپ رو  شوت کنه و بازی کنه البته کمی زمان لازمه  امیدت به ...

منو یه سوال بپرسم میشه جوابشو بهم میگی

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘
یکی شون معلومه حالش خیلی بد  یکی رو من در دستگاه ام ار ای دیدم ولی نمیدونم چرا   انشالله ...

سلام خانمی تو رو خدا با اجازه استاتر میشه لطف کنی بگی من یکشنبه آینده باید دخترمو ببرم پیش دکترش وزنش کمه 10ماهشع تو 9ماهگیش وزنش6500بود .خواهشا بگو اینبار وزن اضاف کرده یانه خیلی میترسم

من این رو حس شیشم نمید‌ونم این پیشگوی و منم اتقادی به این حرفا ندارم اما دعا میکنم هردوشون خوبش و ت ...

سلامت باشی ابجی خوبم

سلام  رفتین  ام ار ای؟

میخوام ببینم به آرزوم میرسم ؟شوهرم قول داده محل زندیکیمون رو تغییر بده ولی به فکر نیس میخوام ببینم آخرش چی میشه

سلام  رفتین  ام ار ای؟

خواهش میکنم جواب منم بدیدبچه دومم جنسیتش چی میسه دختر میشه یا پسر و اینکه قصد بارداری دارم میخوام بدونم کی باردار میشم