خانمها دخترم الان بیست ماهشه الان قصد نداشتم از پوشک بگیرمش چون هوا سرد میشه سرما میخوره ولی چند روزی خودش یاد گرفته همه ش میگه دسشویی روزی ده بار میگه دستشوئی دارم چون خواهرش میره اینم همه ش میگه چند باریم جیش کرده تو دسشویی ولی میترسه جیش میکنه ، بنظر شما الان یعنی وقشه یادش بدم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن دخترا زودتر آمادگی پیدا میکنن.ولی به نظرم زوده.الان پسر من سه سالشه دو ماهه از پوشک گرفتم.
اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
صد درصد الان وقتشه درست مثل دختر من روزی 20 بار میگفت جیش دارم ولی دیگع به مرور کنتر شد تا الان که دیگه خیلی عادی میره دستشویی همکاری کن با دخترت خیلیم به جیش کردن تو خونه بهش سخت نگیر دختر من چندین بارم تو شلوار جیش میکرد انگار که بعضی وقتا یادش میرفت بگه دورش بگردم 😍😍😍😍😍😍
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
بله وقتي خودش ميگه بگيرش خوشبحالت دختر من سه سالشه هنوزم نگرفتمش🤕
عزیزم دختر منم سه سالشه .چند بار قبل هم امتحان کردم به روشی که بچه ها گفتن. اصلا همکاری نمیکرد..ولی این سری با چند تا شعر اموزشی پوشک که واقعا تاثیر گذار بود با یه شورت خوشگل که عکس یه دختر داره گرفتم از پوشک