2777
2789
عنوان

منو همسرم میخوایم جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9299 بازدید | 126 پست
شوهرم میگفت یکی از ارزوهای هر مردیه ک اونشب  این کار رو بکنه  

بترکن با این ارزوهای عهد قجریشون😒

گَر نِگَهدارِ مَن آنَست کِه مَن میدانَم                                           شیشه را دَر بَغَل سَنگ نِگَه میدارَد...

عزیزمن بگو من میرم پزشکی قانونی برگه میگیرم توام چون خیلی اعتقاد به باکرگی داری برو از مقعد معاینه شو

گَر نِگَهدارِ مَن آنَست کِه مَن میدانَم                                           شیشه را دَر بَغَل سَنگ نِگَه میدارَد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مریضه و این شک بدترین چیزه

بهش اطمینان بده ک چطور پاک بودی

و اگه قبول کرد حتما پیش مشاوره بره یا خودت برو خیلی میتونن کمکت کنه تا چطور باهاش برخورد کنی

اگه نشد 

دست رو قرآن بزار و براش قسم بخور

دیدی بازم شکاکه ترکش کن و بزار با مریضیش بمیره😖

تو خوابگاه خیلیا با دوس پسراشون رابطه داشتن موقع ازدواج رفتن گواهی هم گرفتن خیلی راحت 

دکترا اکثرا توی گواهی دادن سخت نمیگیرن.

بنظرم حتی اگه به گواهی اعتقاد ندارید برای جلوگیری از تهمتای اینجوری قبل عروسی باهمسرتون یه دکتر برید 

وای خدای من. من هم خونی نداشتم ولی نه شوخرم به روم آورد و نه من چیزی گفتم.

عزیزم اینجوری تو از دروم خورد میشی یا مجبورش کن برید پیش مشاوره یا اینکه بهش بگو میخوای جدا بشی ولی  قبل ار جدایی ازش شکایت میکنی چون بهت تهمت زده 

اصلا من تحمل نمیتونم بکنم بخاطر این مسئله بهم تهمت بزنن و اصلا هم نمیتونم تحمل کنم زنی بخاطر این موضوع زجر بکشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزیز میدونی چیه ما با فرهنگی بزرگ شدیم ک زن باید شب اول خون ازش خارج بشه خون نشانه باکرگی دختره و ..

این واقعا چیزی نیست ک بخواد شوهرت باهات بحث کنه یا دلخوری.محکم باش زندگیتو سر این خراب نکن حتما ب خانوادت بگو خانواده خودت ن شوهرت چون واقعا شوهرت بدجور بد بین شده ک اونم بخاطر رابطه قبلی دوست دخترشه.شک پیدا کرده .بهش میگفتی دختر نبودم ک شب اول همونجور گشاد میرفت توش.والا چ قدر متاسفم برای شوهرت تو هم خودتو کم نززززززن ب هیچ وجه ک بدتر میشه فقط پیگیر باش حتی شده پزشک قانونی ک بفهمه .مردایی هستن زنشون باز بودن و چیزی نگفتن .فقط یه جور محکم اثبات کن اگه نشد خب حق کوچیک کردن تورو نداره ارزش زنا فقط مگه ب اونه

ای خدااا 

تو ک از قبل خبر از این مردای بیشعوررره جامعه هستی 

خودت میدونی 

این پرده حلقوی چی بود دیگه همون خونی راه مینداختی بره 

بس ما دخترا کم بدبختی نمیکشیم اینم روش

همسـرم  ارامــش زندگـیمه 💑
اولا درست صحبت کن اون آخوند براساس حرفای شوهر خودت قضاوت کرده چون همونطور که خودت میگی شوهرت کلا بهت ...

تو دیگه چی میگی عقده ای چطور اون خانم دکتر طبق حرفای شوهرم قضاوت نکرد؟؟؟بعد اون اخوند بیسواد سریع به شوهرم گفته طلاقش بده؟؟؟؟ یعد تو اومدی میگی خوب بهت شده زندگیت اینجوریه؟؟؟ بابا رحم کجا رفته؟ تو نه منو دیدی نه منو میشناسی بعد اینجوری داری راجبم قضاوت میکنی؟؟؟ اگه اون آخوندک ۱۱ سال درس خونده اون دکتر ۲۰ سال عمرشو گذاشته درس خونده

شماهایین که چهره اسلامو خراب میکنید با این حرفاتون همش فکر میکنم که همتون مثل همین متاسفم برات تو از جنس منی بعد اینجوری

منم شب اول خیلی سخت بود و خون نیومد چون من نمیتونستم بعد شوهرم گفت مطمئنی دختری.منم زدم دهنش گفتم من ب خودم مطمئنم تو نیستی مشکل خودته بعد فرداش رابطه داشتیم من چنان خونی اومد ک خودشم خجالت کشیدو دکتر رفتم با خودش.مادر شوهرمم فهمید ب شوهرم گفت اشکال نداره ضعیفه سخته براش منم اون موقع خیلی لاغر مردنی بودم😂

ماهم  رسم گواهی داشتیم . خیلیا ندارن به جز چندتا شهر محدود

اینجا همه از دم تز میدن که زیر بار ننگ گرفتن گواهی نرید

هرچی میگی بابا فردارو کسی ندیده

به گوششون نمیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اولا درست صحبت کن اون آخوند براساس حرفای شوهر خودت قضاوت کرده چون همونطور که خودت میگی شوهرت کلا بهت ...

توهم زنی نباید همچین حرفی بزنی .آخوند میدونه پرده حلقوی و....اینا چیه ؟؟؟یا دکتر؟؟گفته زنت داده قبلا دختر نیست بدون هیچ مدرکی این قضاوته