2777
2789
عنوان

♥♥ختم ذکر (لا اله الا الله) تقدیم به آقا علی بن موسی الرضا(ع)♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از دعوتت مهربونم منم به نیت 5تن پنج هزارتا الهی از همگی قبول باشه انشالله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام یا امام رضا ایشالله بیام همینجا بگم شکرررررررررررررررررررتتتتت حاجت رواشدم آقا دوستون دارم خدایی اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=857690

❤❤❤ سه ختم قرآن تقدیم به سه مولود ماه شعبان ❤❤❤

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سوگل جان من به خاطر علاقه خاص به امام رضا یک 50 تا دیگه هم میفرستم بهت میگم باشه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
الان 50 تا دیگه فرستادم با ذکر شمار خانومی
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلااااام ، سوگل عزیزم برای من هم ٣٠٠ ذکر منظور بفرما امید که ضامن آهو ضامن آرزوهایمان باشد اگر زحمتی نیست برای مامان بزرگوارم هم ٥٠٠ ذکر منظور بفرما .... از نگاهت ، مهرت و دعوتت سپاسگزارم خاتون
من زنم ، بی هیچ آلایشی ، حتی بی هیچ آرایشی ! من زنم ...... اما گاهی کودک میشوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم .
بانوی شهریوری عزیزممم به 100 تا تغییرش دادم .. خدا امیر پرهامتو برات حفظ کنه عزیزم ..

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

رستا جاان قبول باشه عزیزم .. ختم قرآن گذاشتیم برای سه مولود ماه شعبان دوست داشتی شرکت کن عزیزمممم...هم خودت هم مادر و خواهر گرامیت ...