2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و لانه گزینی

1633 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من از پریروز لکه بینی دارم که خیلللللی کمه شاید مجموعا اندازه ۲قطره خون باشه تو این ۲ روز وقتی لکه بینی شروع شد ۵روز مونده بود به موعدم . امروز که روز سوم قبل موعد بود بی بی چک مدیکور گذاشتم و یک هاله خخببلی خیلی کمرنگ نشون داد .رنگ لکه هام هم قهوه آیه خیلی تیرس هنوزم ادامه داره ولی خیلی کمه حالا بنظرتون این لکه بینی قبل پریود یا لکه بینی لانه گزینی . ؟؟؟؟و آیا اینکه بی بی چکم مثبت کاذب نشون داده یا نه درسته؟؟؟؟من حاملم یا نه ؟؟؟؟😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجکان بارداری زیاده دوباره بی بی بزن و استراحت کن

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
آخه هنوز مونده تا موعدم برم آزمایش نشون میده ؟؟بی بی چک شماهم هاله انداخت ؟؟

انشاالله ک شما بارداری باشی و من نباشم منم ۷روز قبل موعدم لکه داشتم الان ۹روز از موعدم گذشته پری نشدم بیبی هم منفیه

احتمال حاملگی زیاده به نظرم  قبلا قبل از پریود لک بینی داشتی؟

ممنون عزیزم آره همیشه مثال بعد از ظهر لک می‌دیدم بعد فردا صبحش خونریزی شدید داشتم ولی الان دو روز و نیمه ک هیچ خبری نیست و خیییلی کمه لک هام از قبل پریودی کمتر 

انشاالله ک شما بارداری باشی و من نباشم منم ۷روز قبل موعدم لکه داشتم الان ۹روز از موعدم گذشته پری نشد ...

چرا عزیزم باردار نباشی؟؟نمیخوای بچه ؟تپروخدا برای من دعا کن 😔😔

چرا عزیزم باردار نباشی؟؟نمیخوای بچه ؟تپروخدا برای من دعا کن 😔😔

ن عزیزم یه پسرو یه دختر دارم هردو هم زیر دو سالن

۴ماهع دستگاه گذاشتم دعا کن من باردار نباشم دعا میکنم تو باردار باشی