2777
2789
عنوان

کسی هست تله رها شدگی یا وابستگی داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 35 پست
بدیش اینه که وقتی ارتباط داریم من اگه چیزی ببینم ناخوداگاه روش حساس میشم. مثلا ببینم جایی چیزی رو لا ...

عع😐من این حسوب  چن نفر دارم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر درمورد این حرفای مشاوره بگو بهم جتلب اومد چون منم به خانوادم اونطور شدم

ببین میگه تو دو حالت رها شدگی به وجود میاد. یکی اگه تو بچگی پدر یا مادر یهو بچه رو رها کرده باشن یا اینکه خیلی بهش چسبیده باشن.

من بچگیم بابام ماموریت های خیلی طولانی میرفت مننم هر سری گریه و زاری ... فکر میکردم برای همیشه رفته. حالا دکترم میگفت پدرت باید مطمن ات میکرده که برمیگرده.

حالا الان با این سن و سال من هنوز به آدمای اطرافم وابسته ام همممش ترس اینو دارم که نکنه برن و ترکم کنن :(

وای منم همه ی تقصیرها رو به گردن میگیرم انقدر ک یکماه محل بهم نمیزاره زجرم میده میدونه وابستشم 

امروز به من میگفت ببین اون آدمی که وابسته اش شدی چی به تو میده؟ چه احساسی میده بهت؟ اونوقت سعی کن خودت اونو به خودت بدی. 

مثلا اگه همش بهت میگه تو خوشگلی و تو بخاطر این توجه اش وابسته اش شدی یعنی تو به خوشگلیت اعتقاد نداری و برای باورش تایید بقیه رو میخوای.

ولی من هرکاری میکنم نمیتونم حسی دربیارم انقدر که ما همش دعوا داشتیم همییشه :(

خیلی برام سخته. خیلی خیلی. بهش که فکر میکنم حتی نفسم میگیره. 

کتاب بازی ها رو حتما بخون 

"بازی یه سری رفتار سازمان یافتس که بر طبق یک برنامه مشخص برای رسیدن به یه نتیجه مشخص پیش میره" 

شما فقط میگردی با اونایی که نمیتونن باهات همیشه بمونن دوست میشی، تا ولت کنن، تا بعد هم تو اون تله گیر کنی، هم ناخوداگاهت بازی رو کامل کنه "دیدی هیچکی منو دوست نداره؟ "

وای منم هر روز به همسرم میگفتم دوستم داری ؟ 

خب خانمی این کارا کلافش میکنه، دورش میکنه

عزیزم هیچ اشکالی نداره که تله داری، همه آدما 4 5 تا تله دارن، اگه بشناسن اونا رو، میتونن بهتر روابط رو مدیریت کنن