2777
2789

از ی طرف کارهای خونه خودمم خیاطم پسرم سوم دبستانیه اصا دل ب درس ومشق نمیده پدرم در میاد تا ی ورق درس میدم بهش باهزار ادا واصول ومصیبت از کارو وقتم میزنم آخرش هم هیچی خودمم حال جسمانی و روحیم تعریفی نداره از ی طرف دیگ هم شوهرم خیلی کثیف و شلخته هس هم پسرم خودمم وسواس فکری دارم دیگ صبرم ته کشیده مثل کنیز کارمیکنم ی ساعت خونرو تمیز نمیذارن بمونه این چ زندگی آخ ده دقیقه برا خودم وقت ندارم😭😭😭😭

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

اووف عزیزممم

زندگیو سخت نگیر گلم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با پسرتون حرف بزنین بهش بگین که تو الان بزرگ شدی باید به من کمک کنی برای ایندت درس بخونی با همسرتونم حرف بزنین و مشکلتون و بهش بگین

ولی من هنوز منتظرم بزرگ شم تا به آرزو هام برسم🙃
عزیزم ب شوهرت بگو کمکت کنه 

شوهرم ریخت وپاش نکنه کمک کردنش بخوره توسرش رفته حموم ی ساعته دارم حمومو آبکشی میکنم انگار کلفت گرفته ب جا زن

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
شوهرم ریخت وپاش نکنه کمک کردنش بخوره توسرش رفته حموم ی ساعته دارم حمومو آبکشی میکنم انگار کلفت گرفته ...

عزیزم آخر رفتی خونه مادرت بشینی ؟؟

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
زندگی همینه کاریش نمیشه کرد

این چ زندگیه آخ باز مدرسه میرفتن ی تایمی راحت بودیم الان پدرمو درآورده دلمم نمیاد بزنمش یا سرش داد بزنم میریزم تو خودم ولی دیگ ظرفیتم پر شده دلم میخاد یکی هم برامن چایی بریزه و ازم تشکر کنه بگه خسته نباشی بسته دیگ یکمم استراحت کن یکی باش برام سوپ بپزه دلم پره هیشکی نیس ب فکرم باش😔😔😔

شوهرم ریخت وپاش نکنه کمک کردنش بخوره توسرش رفته حموم ی ساعته دارم حمومو آبکشی میکنم انگار کلفت گرفته ...

مسولیت به هر کدومش بده به شوهرت بگو بعد از حموم رفتن حمام را آب بکش 

به پسرت هم بگو یک ساعت درس میخونی بعد از یک ساعت می تونی تفریح کنی 

فقط خدا ❤️❤️❤️
فقط یه پسرکلاس سوم داری؟

آره ولی اصا دل ب درس نمیده هرچی میگم انگار باد میدم هوا این میسوزونتم از آیندش نگرانم از همه چیم میزنم میشینم بااین اینم فکرش پی بازیگوشیه 

این چ زندگیه آخ باز مدرسه میرفتن ی تایمی راحت بودیم الان پدرمو درآورده دلمم نمیاد بزنمش یا سرش داد ب ...

همه همینیم هیچکی نیست ازمون تشکر کنه خودت از خودت تشکر کن همه تازه طلبکار هم هستنند.

فقط خدا ❤️❤️❤️
بنظرم با پسرتون حرف بزنین بهش بگین که تو الان بزرگ شدی باید به من کمک کنی برای ایندت درس بخونی با هم ...

خیلی باهاش حرف میزنم انقدر ک گفتم دیگ حالم بهم میخوره از تکرارش ب شوهرمم میگم دعواش میکنه بدتر سرش داد میزنه خودم ناراحت میشم بعدش

عزیزم آخر رفتی خونه مادرت بشینی ؟؟

ن هنوز مادرم ی مشکلی داره دعا کنید زودتر حل شه من جمع کنم برم اونجا پیش مادرم برم دیگ غمی ندارم اون همه بی مهریارو پر میکنه

مسولیت به هر کدومش بده به شوهرت بگو بعد از حموم رفتن حمام را آب بکش  به پسرت هم بگو یک ساعت در ...

ب شوهرم میگم بهش بر میخوره میگ ازصبح تاشب جون میکنم وتو ازم توقع زیادی داری تازه قهرهم میکنه پسرم نمیتونم بفهمم چشه تازگیا اصا ب حرفم گوش نمیده قبلا ک ناراحتیمو میدید ب دستوپام میپیچید اما الان خیلی بی تفاوت شده اصا برا حرفهام ارزشی قایل نیس اصا گوش نمیده انگار کلا حواسش جای دیگست