2777
2789
عنوان

آموزش لیزر

2739 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

به نظرتون برم دوره آموزش لیزر موهای زائد رو بگذرونم ؟ برای کار تو مطب مدرک میخان 

کسی آموزشگاه آموزش لیزر تو تهران سراغ داره؟ به نظرتون ارزش داره برم یاد بگیرم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کلیتیک ستایش تو منیریه ماهی ۵۰۰حقوقم میده اموزشم مبده تازه اگ خوب باشه کارت جذب هم میشی

یه جا هست صادقیه پرسیدم گفتن ۷ جلسه طول میکشه بهتون آموزش بدیم ۸۰۰ میگیریم آخرش مدرک میدیم اگه نمرتون بالای ۸۷ شد به کار معرفی میکنیم نمیدونم معتبر هست یا نه چون هفته ای یک جلسه هست و فکر کن هفت هفته باید بدی 

اینجایی ک شما گفتی خیلی کم حقوق میده 

من دیدم خیلی جاها ۳ میلیون و ۵۰۰ ماهی حقوق میدن البته سابقه کار میخان 

ولی خوب به طور کلی لیزر کاری نداره ک اخه

یه جا هست صادقیه پرسیدم گفتن ۷ جلسه طول میکشه بهتون آموزش بدیم ۸۰۰ میگیریم آخرش مدرک میدیم اگه نمرتو ...

عزیزم این جایی ک من گزگم بجای اینکه پول بگیره برا اموزش بهت پول میدخ هزینه رفتک امدت

بعدش مگهم اگر خوب باشی مشغول بکارمیشی و خوبیش اینه تکرارت بالاست و تقریبا هرروز انجام میدی روزی چند بار دستت راهدمبوفته