2777
2789
عنوان

واقعا چرا آدمها خیانت میکنن؟!🙄

243 بازدید | 18 پست

▪︎معمولا به دنبال ارزش هستن، چون احساس میکنن بی ارزش شدن

▪︎به دلیل مصرف الکل تو مهمونی!

شخصی رو ملاقات میکنن و لذت فریفتن(!) رو میچشن

▪︎بعضیا نیاز دارن دیگران رو اغوا کنن😒

▪︎بعضی مردها چاقی همسرشون یا ظاهر فیزیکی جدیدش رو به سختی تحمل میکنن! و میگردن دنبال زن جوون تری که بچه نداشته باشه🤐

▪بعضیا هم سندروم شیدایی جنسی دارن که البته خیلی نادره!

شیدایی جنسی یعنی اینکه نمیتونن رابطه جنسیشون رو کنترل کنن!😐

▪︎باید توجه داشت که با وجود افزایش سن، باز هم میشه جنس مخالف رو جذب کرد!

💬بنابراین، خیانت " به دلیل خود" و برای اثبات خود اتفاق می‌افتد و هدف فرد نیز لزوما "مقابله" با دیگری یا نارضایتی از زندگی زناشویی نیست!

پس اگه بهتون خیانت شد لازم نیس خودتون رو مقصر بدونین!

چون خیلی از دلایل خیانت به رابطه شما با همسر/پارتنر مربوط نمیشه! به شخصیت شخص خود همسر/پارتنر برمیگرده!

منبع: کتاب زندگی مشترک جرات می‌خواهد

_آبنبات هستم_

هَوَلَن

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که از این به بعد خانمی تاپیک زد خیانت(البته دور از جون همه باشه) فوری نگیم به خودت میرسی؟؟ تامی ...

ای  گفتی ۰👏👏👏👏

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈
ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

وای چقدر قشنگ بود احسنت

مردی که ذاتش خراب باشه بفرستیش یه سیاره دیگه هم باز بهت خیانت میکنه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
وای چقدر قشنگ بود احسنت مردی که ذاتش خراب باشه بفرستیش یه سیاره دیگه هم باز بهت خیانت میکنه

فدای شما❤️❤️❤️❤️

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
اره  دقیقا  مقصر اصلی خود فرد خیانتکاره حتی اگه یه درصد از زندگی با همسر یا پارتنرش لذت ن ...

من همیشه میگم اگه از زندگیت راضی نیستی سعی کنید از مشاور استفاده کنید که مشکل زندگیتون حل شه.اگه نشد و حالتون کنار هم خوب نبود، جدا بشید! چرا زجر میدید همو .. خیانت اعتماد به نفس همسر/پارتنر رو خورد میکنه بهرحال....

البته خب مشکلات روانی یا هر چیزی داشته باشه قبل ازدواج با شناخت کافی میشه فهمید و تن به ازدواج نداد! از قدیم گفتن عجله کار شیطونه!

_آبنبات هستم_