2777
2789
عنوان

اسکایپ و گروه دانشجویی

162 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من از اولین روزی ک رفتم دانشکده یه اقاییو نمیشناختم قبل من وارد حیاط شد و برگشت نگام کرد و رفت و من فهمیدم هم کلاسیمه و بخاطر کرونا دیگه کلاسا کنسل شد و رفت تا الان ک چند جلسه رفتیم و چون کار عملی بود صمیمی تر شدیم 

الان دو سه روزه از تموم شدن کلاسا گذشته و تو اسکایپ ما گروهای کلاس انلاین داریم یهو دیدم میخواد کانکت شه واسه چت 

ب نظرتون منظوری داره؟ چیزی نگفتا البته تازه اکسپتش کردم اولش دوزاریم نیفتاد فک کردم بخاطر کلاسمونه ک با هم افتادیم الان میگم نکنه حرفی بزنه چون بعدش دیگه روم نمیشه مثل قبل حتی درحد هم کلاسی باهاش صحبت کنم😑 شما نظرتون چیه 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اگه ترم اوله بیخیال شو در حد جو گیریه     ب ما هم گذشته

ترم دوعه . کلا بیخیالم ولی چیزی گفت چی بگم؟ اخه قبل همه چی همه از هم پرسیدن کسیو دارین یا نه منم گفتم اره ک بیخیال شن فقط نمیدونم اگه چیزی بگه چجوری جوابشو بدم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترم دوعه . کلا بیخیالم ولی چیزی گفت چی بگم؟ اخه قبل همه چی همه از هم پرسیدن کسیو دارین یا نه من ...

عزیزم خیلی راحت مسلط جوابشو بده 

من ترم یک ک بودم ی اقایی بم پیشنهاد دوستی داد انقد بم بر خورد کلی گریه کردم😂😂

ولی کم کم که فهمیدم خیلی چیز طبیعیه...!

ترم دوعه . کلا بیخیالم ولی چیزی گفت چی بگم؟ اخه قبل همه چی همه از هم پرسیدن کسیو دارین یا نه من ...

رشتت چیه

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

خب ببین اگه ازش خوشت میاد راه بده واسه آشنایی  اگه نه ک هیچ تمام مثل قبلیا  ردش کن 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
خب ببین اگه ازش خوشت میاد راه بده واسه آشنایی  اگه نه ک هیچ تمام مثل قبلیا  ردش کن

دوس خدارم مجبور شم رفتارمو عوض کنم حس بد میگیرم وگرنه رد کردن کاری نداره

عزیزم خیلی راحت مسلط جوابشو بده  من ترم یک ک بودم ی اقایی بم پیشنهاد دوستی داد انقد بم بر خورد ...

وااای😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من بزرگترم ازشون یعنی فقط دو نفر از من بزرگتر وجود داره از بقیه ۴ سال بزرگترم نمیدونم چه فکری میکنن😑