2777
2789
عنوان

مانتو از خیاطی یا بازاری؟؟

257 بازدید | 20 پست

مانتوهایی که خیاط ها میدوزن به اندازه بازاری ها خوب در میاد؟

یکی گفت هر چقدرم خیاط کاربلد باشه و با ظرافت بدوزه؛ به اندازه بازاری در نمیاد. چرا؟؟

مگه بازاری ها رو هم خیاط نمیدوزه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کرده 

خیاط خوب کم نداریم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بازار سری دوزیه اصلا دقیق نیس اون چون دیونس خیلی دقت میکنه ادم من از وقتی با همسرم اشنا شدم با خرید مانتو خداحافظی کردم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

من بازاریا رو بیشتر دوس دارم ولی ی خیاط لباسامو میدوزه همه میکن جوری خوشگل و تمیز دوخته و جوری ب تنت نشسته ک هیچ‌مانتویی مث این ب تنت نمینشت 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

خیاط داریم تا خیاطططط... 🙄

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

من خیاط دارم‌مرد و واقعا دوخت میزنه با بازاری فرق نداره...مخصوصا کارای رسمی و کت و پالتو

بازاری چون نوع چرخ و برش فرق داره و طبق سایز ثابت میزنه بهتر درمیاد...ولی خیاطی اندازه بدن مختلف بالاتنه و پایین تنه سایز میزنه