2777
2789
عنوان

کسی پاپیتا نصب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید واقعا برا بچه ها خوب باشه نصبش کنیم 

از تبلیغات زیادش به نظر میرسه برنامه چرتی باشه 

شازده کوچولو پرسید:غم انگیزتر از این که بیای کسی خوشحال نشه چیه؟؟؟ روباه گفت بری کسی متوجه نشه!!!!😔
خیلی رو مخه مث تبلیغ لیموشو بدم هلوشو بدم هست😁😁

اون که دست ورداشت این مارو بیچاره کرده مخصوصا اونیکه  میگه سلام عمو 😂😂

شازده کوچولو پرسید:غم انگیزتر از این که بیای کسی خوشحال نشه چیه؟؟؟ روباه گفت بری کسی متوجه نشه!!!!😔
میگم شاید واقعا برا بچه ها خوب باشه نصبش کنیم 

اینهمه نرم افزار خوب هست و استاندارد ..چرا پاپیتا؟ هم گرونه هم پشتیبانی نداره ..یعنی ناقصه....

گول تبلیغات رو خوردی؟ مگه میشه اخه اینطور یبچه با نرک افزار زبان یاد بگیره؟ یه عمر با بهترین معلم های زبان کلاس میرن یاد نمیگیرن اخه با نرم افزار؟؟؟

بعدش هم به زور به بچه میخوای بگی باید با این نرم افزار کار کنی چون پول دادم..اونم متنفر میشه..

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
وااای همه رو حفظ شدم😂 میگه ساعت چنده بچه نگا نکرده مث بلبل زود میگه

😂اره 😂😂 پس پولتو دور نریز ولش کن دخترو بزار کلاس اگه شد

اینهمه نرم افزار خوب هست و استاندارد ..چرا پاپیتا؟ هم گرونه هم پشتیبانی نداره ..یعنی ناقصه.... گول ...

نه گفتم شاید بازدهی این برنامه بیشتر از برنامه های دیگه باشه  چون برنامه های دیگه نصب کردم با اونا زیاد کار نمیکنه و بازی نمیکنه چون بیشتر اینو دیده تو تلویزیون اگه بگم فلان برنامس شاید تشویق بشه ..اونم که نظر سنجی کردم مث اینکه هیچکی راضی نیس

مامان شما که همه رو فارسی گفتی👊😐یعنی ذلیل شدیم ازبس شنیدیم و حفظ کردیم و هر روز و هر ساعت با خودمو ...

مامان کجا فارسی گفتم فک کنم خودش زیاد انگلیسی بلد نیس 😆😆😆