2777
2789

پیج کاریمو هیشکی فالو نمیکنه شوهرم میگه از وقنی از گالری اومدی بیرون دسگه نمیتونی کار کنی،خب دلم میخواد واسه خودم کار کنم ولی از اون موقع فقط دو سه تا مشتری داشتم 😞😞😞بیاید فالو کنید جان من پوز شوهرمو بزنم sepide_b_art

میخوای فاللور جمع کنی

برو هر کیو که میبینی فالو کن بعد انفالو کن

بذار تا یه روز بمونن

بعدش انفالو کن

اینجوری فالوورات زیادمیشن

من تو ۲ روز ۲۰۰ تا جمع کردم

اگه دوس داری بده به خودم تا جمع کنم.اعتماد کن.بعدش رمزشو عوض کن

اخه من خیلی بیکارم

ماه من رفت.ماهت بمیرد اسمان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان با شمارم ك اينستا نصب كردم اكانتم واس مخاطبينم رفته و ميدونن اينستا دارم حالا ميخوام با همي ...

اره باشمارت میفهمن اگه میخوای کسی از مخاطبینت نفهمه پیج داری با جیمیل بساز یا ی شماره ناشناس با شماره خودت اونایی که سیو دارن میفهمن 

؟؟؟؟؟
میخوای فاللور جمع کنی برو هر کیو که میبینی فالو کن بعد انفالو کن بذار تا یه روز بمونن بعدش انفالو ...

خیلی سخته اینجوری...حالا فالورایی که میان فعالن؟

یه مامان روانشناسم💖اینجا و اینستاگرام درکنارتونم.آدرس اینستا: mommymahsa
ایدیتو بده خودم فالوت میکنم.شاتتم میکنم فالوورات زیاد بشن.البته اگه خودت مایل بودی

عزیزم میتونی به من هم کمک کنی برای پیجم؟

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊