سلام خانومای خوشگلوباسلیقه.. من خونم80متره ولی اصلا مهندسی ساخته نشده. یه اتاق خواب خیلی کوچیک دارم بایه اشپزخونه کوچکیتربعدش کل خونه هاله😣ولی هال هم باز بزرگیش بدرد بخور نیست. من الانم اصلا برای کمد لباسم و لحاف تشکم جاپیدانمیکنم. اتاق خواب تاخرخره پره. یه دراور هم دارم. اتاقم انقد کوچیکه که فقط تخت و وسایلاش پر کرده دراورم گذاشتم بازتو اتاق خواب. ولی کمد لباس مونده هال😭حالا کمدلباس هیچی. لحاف تشکام وسط خونس نمیدونم چیکار کنم. بنظرتون چیکارکنم کجا بزارم چجوری جاش بدم که هم باسلیقه باشه هم جاش خوب باشه. نمیتونمم به این زودیا کمد بزنم..میشه راهنمایی هاتونو بگین. فک کنین خواهرتونم ازتون نظرمیخوام. مرسی ازهمه تون عشقا🙏❤️
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم دراورم بذار تو هال لحاف تشکا رو ببر تو اتاق خیلی ضایع است لحاف تشک تو هال باشه . از این کمد پارچه ای ها بخر رختخواب هاتو بذار توش تا کمد بزنی
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
مرسی😂خودم میدونم خواهری. قشنگ چن روزه از حرص وزن کم کردم.. قشنگ میشینم یه گوشه به اینا نگاه میکنم د ...
😂منم خونم اصلا مهندسی نیست یه هال ۳۰متری داره یه اتاق خواب که دیگه نقش سالن و داره۲۷متره منم خوب نمیتونم بچینم وسایلمو بچمم هم الان اتاق نداره خیلی ناجوره😩🙁
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
از دراور و وسایل اینجوریت بیار بزار تو پذیرایی رخت خوابارو تو اتاق جا بده بعدا یه قسمت پذیراییو کمد دیواری بزن اگه سقف خونت بلنده بالای حمام هم میتونی انباری بزنی جات بیشتر میشه بعدم دیدی خیلی ناچاری تختتو جمع کن بعدا کمد دیواری زدی بازش کن
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید