2777
2789
بخداکاردمیزدی شوهرم خونش درنمیومدبارچندممه

😂😂بیچاره

عب ندارع این صحنه یک بارم شده برا همه پیش میاد

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

فاز اونایی که میگن چرا فقط😐😐🤦‍♀️

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کلید بنداز تو گردنت 😂پشت‌در هم‌دیگه‌هیچوقت کلید نزار .باز در همین جوری بسته شه میشه منتظرموند تا ...

خیلی بده...شوهرم میگه بیارروقفل چسب بزن ازداخل تایادت بمونه ازاون سمت کلیدنزاری

ایشاا.... زود پیدا میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💜

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش
نه سه جفت 

سه تاشو گم کردی؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

من یه بار رفتم یه شهر دیگه باخواعرم اونجا روسری خریدم برا مامانم وقتی آمدیم ترمینال منتظر اتوبوس بودیم داشتیم خریذا می‌گشتیم دیدم روسری نیس چشم پر اشک تنها تاکسی گرفتم برگشتم بازار هرجا رفتم نبود خواهرم ترمینال منتظر اتوبوس بود که تا من نیومدم نذاره اتوبوس بره وقتی برگشتم ترمینال دیدم راننده تاکسی که باهاش اومدیم ترمینال با خواهرم روسری دستشه داره میدوه طرفم 

فهمیدم تو تاکسی جاگذاشتم 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓