2777
2789
خرید زیاد داشتی که متوجه نشدی؟ حتما تو همون مغازه جا گذاشتی. اگه افتاده بود که می فهمیدی😕

من خودمدی جفت کفش نوپام بودمیزدرفتیم کتونی خریدیم توراه اومدیم دیدیم نیس نفهمیدیم کجامونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند خریدی جفتشونو؟

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
حواست کجا بود اونوقت خوبه خودتو جا نزاشتی

زخم زبون نزن.

از سنگ ک نیستی 

میبینی ناراحته😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

ای جانم 😔 آیت الکرسی بخون ان شاءالله پیدا میشه

خدا جونم کمکش کن استارترو

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
بخداکاردمیزدی شوهرم خونش درنمیومدبارچندممه

یه کلید بنداز تو گردنت 😂پشت‌در هم‌دیگه‌هیچوقت کلید نزار .باز در همین جوری بسته شه میشه منتظرموند تا یکی بیادبازش کنه ولی اینکه پشت در جا بزاری خیلی بده