2777
2789

سلام سلام

من برای شعار دادن نیومدم.حقیقتا خودمم حال روحی خوبی نداشتم و افسردگی داشتم.

خیلی سخت بود به شرایط عادت کنم چون عشقمو ازدست داده بودم.ولی یک سری کارا حال منو خوب کرد گفتم بگم که شاید شمارو هم خوب کنه 

اول اینکه:فکرنکنین گریه کار ادمای ضعیفه اتفاقا گریه خیلی خوبه من اول باگریه خودمو تخلیه کردم.دوما سابلیمینال رفع انرژی منفی گوش بدید ک خیلی رومن اثرکرد و مجانیشم تو خیلی چنل ها هست 

حالااگه این راهکارارو نمیخواید انجام بدید ک راه سوم اینه ک کتاب بخونین کتاب کتاب کتاب.واقعامیگم معجزه کرد واسه من راه دیگه اهنگ درمانیه ینی بااهنگای شاد حالتون بهترمیشه و راه دیگم دیدن فیلموسریاله ک تمرکز شمارو از وقایع بد ازبین میبره و تمرکزتون میره روفیلم 

بقیم راه خوبی داشتن بگن تا دوستان گل استفاده کنن

شمالایق حال خوبو بهترین هستین  

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابلینمنال چیه؟

یک موسیقی روانشناسی هست ک روی ضمیرناخوداگاه خیلی تاثیرداره و ضمیر ناخوداگاهتو ازافکارمنفی پاکسازی میکنه تو تلگرام بزنین موسیقیاش رایگان هست گوش بدید برای من شدید موثربود

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.
چی انرژی منفی .. یعنی چی راه دوم 

سابلیمینال یعنی
یک موسیقی روانشناسی هست ک روی ضمیرناخوداگاه خیلی تاثیرداره و ضمیر ناخوداگاهتو ازافکارمنفی پاکسازی میکنه تو تلگرام بزنین موسیقیاش رایگان هست گوش بدید برای من شدید موثربود

من میخوامش و هنوز تصمیم نگرفتم فراموشش کنم

تازه کات کردی؟

حالا من قبلن تا تقی به توقی میخورد گریه میکرد ولی الان که پرم وکلی حالم خرابه اصلا نمیتونم گریه کنم ...

من اینجورمواقع باگوش دادن ب اهنگ تخلیه میشدم

اهنگ هم فایده نداره

سابلیمینال گوش کن انرژی   منفی ازت دوربشه کم کم دلت اروم میشه

وای دعا. شاه کلیده. هیچی مثل نماز صبح و دعا حال آدمو خوب نمیکنه. بعضی وقتها تو نماز صبح فکر میکنم ...

وخدایی که چاره تمام دردهای من است ❤خدای من محبت است .خدای من سرشار از امید وعشق است.خدای من مهربان است .خدای من ....میدانی ای دوست من خدا را در تمام تنهایی ونا امیدیه زندگیم صدا میزنم واو مانند پدری دلسوز جوابم را با محبت میدهد❤