2777
2789
عنوان

کرونای گوارشی 😭😭😭

7134 بازدید | 41 پست

اونایی که گرفتین میشه بگین علائمش چیه 

توی این هفته احساس سرما خوردگی و بدن درد داشتم 

از امروز هفت صبح اینا حالت تهوع اسهال ضعف بهش اضافه شده 

چند بارم بالا اوردم 

گرفتم یعنی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم کروناست

منم همین علائم رو داشتم دو روز بالا میاوردم و بی اشتها بودم....رفتم دکتردو نوبت سرم زدم و تقویتی...خوب شدم و تو خونه قرنطینه شدم تا دوره ۱۴ روزم تموم شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چقدر تاپیک کرونا زیاد شده

عزیزم بهتر میشی،من حاضرم حالت تهوع بگیرم ولی ریه هام اذیت نشن

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
بله عزیزم کروناست منم همین علائم رو داشتم دو روز بالا میاوردم و بی اشتها بودم....رفتم دکتردو نوبت س ...

اولش چجوری شرو شد برا شما من احساس لرز و سرما شدید دارم با ابریزش یکمم سرفه دست و پامم درد میکنه ولی علائم دیگ ندارم

چقدر تاپیک کرونا زیاد شده عزیزم بهتر میشی،من حاضرم حالت تهوع بگیرم ولی ریه هام اذیت نشن

آره راس میگه

این نوع کرونا خطرناک نیس

خودت و قرنطینه کن حتما

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد