2777
2789
عنوان

بیایین از سوتی هاتون جلوی بقیه بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 31 پست

کوچیک بودم بعد میرفتم خونه دوستم بازی میکردم بعد باباش خیلی خجالتی بود داشتیم قایم موشک بازی میکردیم میخواستم برم اتاق مامان باباش قایم شم بعد باباش میخواست بره حموم بعد از اتاق که دراومدن نزدیک بود با کله برم تو شکمش بعد اتاق دوستم روبرویش بود بدو بدو بدون اینکه به روم بیارم رفتم اتاق خود دوستم قایم شدم ولی خدایی من همه‌ی سوتی هامو جلو بابا دوستم دادم😐💔

طُ بزرگترین اشتباه درست زندگیم بودی...✨
میگم که انقد اون زمان اون جوکو خونده بودم برای خودمم پیش اومد 😪😪

خیلی عجیبه واسه همه پیش اومده 

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یع بار درس نخونده بودم بعد رفتم سر کلاس ب معلمم گفتم درس نخوندم اونم گف ب من ربطی ندارع من میپرسم .منم جام ته کلاس ردیف وسط بود. بعد نوبت ک ب من رسید همه برگشتن سمت من بعد منم هول شدم گفتم  (چیع همه ب من نگا میکنید حالا خوبع فقط یع شب ندادم)  

کلاس رو هوا بود  

یع بار درس نخونده بودم بعد رفتم سر کلاس ب معلمم گفتم درس نخوندم اونم گف ب من ربطی ندارع من میپرسم .م ...

😂😂😂😂😂😂

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

همه داییام بودن بعد خاستم بگم تکبیر گفدم تبکی.ر😑😑😑😑

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤