2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انکلیسی رو بلد بودم الان دارم ترکی یاد میگیرم کلمه رو باید تو متن یا با فیلم یاد بگیری. بیشتر تو ذهنت میمونه

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

من زبان سومم نه بخوای حساب کنی چهارمم😂😂

انگلیسی و عربی که تو مدرسه یاد گرفتیم 😂😂

الانم باالجبار المانی 

ولی خوب المانی مسلطم 

منم اوایل لغات یاد نمیگرفتم ولی الان دیگه خوب شدم 

فقط تکرار و تکرار

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

کلمات عینی رو با تصویر یاد بگیر و بعد از اونا برای یادگرفتن مفاهیم ذهنی استفاده کن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من زبان انگلیسی و عربی رو یاد گرفتم. اشتباهت اینه که میخوای کلمه حفظ کنی. تک کلمه هرگز توذهن آدم نمیمونه. باید کلمات رو داخل جملات یاد بگیری. متود آموزشی effortless english هفت تا قانون داره 7 rules. اونا رو دانلود کن بخون. هر زبانی رو که خواستی یاد بگیری با در نظر گرفتن اون هفت قانون یاد بگیر.

من زبان سومم نه بخوای حساب کنی چهارمم😂😂 انگلیسی و عربی که تو مدرسه یاد گرفتیم 😂😂 الانم باالجبا ...

خودخوان یاد گرفتی؟

بابا من لغت میخونم با چند تا تو جمله

میرم پاییی برمیگردم بالایی یادم نیست

خودخوان یاد گرفتی؟ بابا من لغت میخونم با چند تا تو جمله  میرم پاییی برمیگردم بالایی یادم نیست

من انگلیس المانی فرانسه انشاللع بزودی روسی خدا کمک کنه شنیدم کمر میشکنه

عشقم لغات رو بخواهی حفظ شی جعبه لایتنر یا همون جی ۵ استفاده کن برگه های خالیشو بگیر بنویس با مثال جمله ایی و اونطرفش مترادف و معنی بعد از مدتی هم فقط دیکشنری یکزبانه استفاده کن' خودتم میتونی بسازیش با مقوا و کاغذ ' کتاب داستان هم بخون با صوتیش ترجیحا' تاک شو و فیلمهای دیزنی بهتر از هالیودیه  

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر