2777
2789
برای شما چند بود عزیزم.هفته چندمه بارداری هستین

من اول شهريور پري شدم ٣١ شهريور رفتم بتا دادم ١١٠٠ بود بارداري قبليم ٣١ سيكلم ١٢٤٨ بود

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بعد ۴۸ ساعت تکرار کنی دوبرابر شد یعنی خوبه  منم روز ۸ تاخیر ۴۰۰ شدم

چرا بتاي من اينقد بالاست😓

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چرا بتاي من اينقد بالاست😓

خب بدن با بدن متفاوته ممکنه واسه شما لقاح زود بوده بتاتم زود بالا رفته 

ولی اینکه فک کنی چون بتات بالاس دوقلوس اینطور نیس نگران نباش من کسی رو میشناسم بعد ۷ روز تاخیر بتاش ۲۰۰ بود ولی دوقلو باردار بود یعنی به عدد بتا ربط نداره

مامان دوتا دخمل ناز 😍
خب بدن با بدن متفاوته ممکنه واسه شما لقاح زود بوده بتاتم زود بالا رفته  ولی اینکه فک کنی چون ب ...

شمام كه نيني دار شدي راستي اومدي توي تاپيكم گفتي دعا كن منم باردار شم😍

شمام كه نيني دار شدي راستي اومدي توي تاپيكم گفتي دعا كن منم باردار شم😍

آره عزیزم تازه باردار شدم هنوز سونوی قلب نرفتم این دفعه دعا کن برم سونوی قلب همه چی عالی باشه😘😘😘

مامان دوتا دخمل ناز 😍
آره عزیزم تازه باردار شدم هنوز سونوی قلب نرفتم این دفعه دعا کن برم سونوی قلب همه چی عالی باشه😘😘😘

ايشالا دوتامون ميريم همه چي نرماله

بذار ۸ هفته تموم شه بعد برو الکی استرس نگیری ساک حاملگیم با بتای بالای ۱۵۰۰ فک کنم دیده میشه عجله ن ...

من بتام روز ٣١ سيكلم ١١٠٠ بود يني برم ساك ديده ميشه الان؟ همين الان شيش هفتم كي برم سونوي قلب؟؟