2777
2789
یک هفته پریودی امتحان کن میدونم نمیصرفه ها ولی میگم تو دلت نباشه مثلا

حتما امتحانش میکنم یه بار

امضا ندوس اثر انگشت میدوستم اصن😀☝👆 حله تبریکم نگین راستی کاربر قدیمیم عزیزانم قدمتم برمیگرده به سال ۹۶ 😄
بستگی به مرجعت داره فک کنم

مکارم مرجعمه بار ها تونت سرچ کردم ولی اصلا به جوابه درستی نرسیدم 

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟مگه فرق داره؟

بله تو کاشت مژه چسبیده میشه به پلک .مانع وضو هست .

تو اکستنشن مژه رو گره میزنن به مژه ها .مانع نیست .

تو لمینتم که با مواد مژه خود ادمو حالت میدن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه فکر کنم چون قرار نیست اب به مژه ها هم برسه فقط صورت

نمیدونم بعضیا میگن مشکل داره😓

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

مرجع منم مکارم بود اما آلان مرجع ام قرآن و خداست اونا واسه خودشون قانون میزارن و حالا یه کمتر یه جا بیشتر

وقتی بعضی مرجع ها کاشت ناخن را ایراد نمیگیرن یعنی واقعا یعنی چی

تو قرآن گفته لکه روی جایی که مسح میکشی نباشه چه برسه کاشت و لاک

پس عقل خود آدم بیشتر میرسه

نمیدونم بعضیا میگن مشکل داره😓

کاشت مژه یعنی خداحافظی با مژه عزیزم اینکارو هیچوقت نکن و گول تبلیغات نخور چشم عضو حساسیه تازه امکان عفونت هم داره توصیه نمیکنم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
مکارم مرجعمه بار ها تونت سرچ کردم ولی اصلا به جوابه درستی نرسیدم  

اصلش اینه : ناخن اگه آدم نداشته باشه کار با انگشتان سخت میشه .بدون ناخن شاید نشه یه دکمه رو هم بست .ناخن مصنوعی برای کسی که تو سانحه ناخنشو از دست داده واجبه .برای همین می‌تونه بکاره و بعد با روش وضوی جبیره کارش راه بیافته .

ولی برای زیبایی این غسلو وضو قبول نیست .حالا کسی نمیدونسته انجام داده ،حالا فهمیده ،تا زمانیکه این ناخنارو بکنه شاید یکی دوروز طول بکشه ،میتونه با روش جبیره وضو بگیره و غسل کنه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مرجع منم مکارم بود اما آلان مرجع ام قرآن و خداست اونا واسه خودشون قانون میزارن و حالا یه کمتر یه جا ...

مراجعم گاهی مجبورن .طرف میگه من کاشتم ،چه کنم ؟ مراجع اگه بگن نمیشه ،طرف نمیره ناخنشو برداره ،میره نمازشو میزاره کنار .

مراجع هم میگن بخون با جبیره ولی سعی کن برداری .شاید با خواندن نماز آنقدر ارتباطش قوی شد که ناخونو یه روز برداشت .