2777
2789

گفتن تا دو هفته دیگه کلا فیل تر میشه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبع ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کلا قطع کنن خیال همه راحت شه 😒

انشاالله مخصوصا بااین حجم از دزدی😔😔واااای باز یادش افتادم ۶همین ماه ۳۰۰پول مانتو دادم برام نفرستادن پولمو خوردن و طلبکار هم شد😑

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
انشاالله مخصوصا بااین حجم از دزدی😔😔واااای باز یادش افتادم ۶همین ماه ۳۰۰پول مانتو دادم برام نفرستاد ...

عزیزم باید ازپیج مطمئن خرید کنی همیشه

وزن ۷۶قد ۱۷۶   وزن هدف ۷۰
انشاالله مخصوصا بااین حجم از دزدی😔😔واااای باز یادش افتادم ۶همین ماه ۳۰۰پول مانتو دادم برام نفرستاد ...

وااای خیلی زور داره منم قبلا مانتو جین گرفتم سایزش اندازم نبود من فیت میخاستم ولی لش بود الان دیگه کلا پاکیدم

عزیزم باید ازپیج مطمئن خرید کنی همیشه

این سری رو دست خوردم

اخه همه عکسا یه مدل بود خودشم توو فروشگاه کلی فالور رضایت کد مرسوله😔

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
پیج فروش محصولات آرایشی بهداشتی دارم آخه😥

نع میگم اینستای من خوبع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh