2777
2789

دخترا من ناخنمو هفدهم ماه قبل ژلیش کردم بعد تقریبا بعد ده روز یکی از ناخنام شکست بعد از اونم تا الان دوتای دیگه شکسته،میخواستم ببینم طبیعیه؟یا کار آرایشگر بد بوده؟

شما ناخناتون رو ژلیش میکنید میشکنه؟

به نظرتون لمینت کنم بهتره؟کاشت دوست ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلیش کردی رو ناخن خودت؟ یا کاشت بود؟

اگر کاشت بوده دو حالت داره مراقبش نیستی یا اینکه مواد مرغوب استفاده نکرده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

آره ژلیش 20 روز بعد دیگه خراب میشه...چون سوهان میزنن ناخن نرم میشه هرچقدرم لاک ژل بزنن خوب نمیشه دیگه محکم نمیسه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

کار او مشکلی نداشته ناخن خودت جایی خورده شکسته نوک ناخن به هر جا بخوره تاپ کاتش بشکنه زیرش لاک ها پاک میشه

باید مراقبش باشی

رو ناخن خودت لمنیت کنی بهتره

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖

مواد ژلیش خوب نبوده یا دستت ضربه محکم خورده .لمینت هم مثله ژلیشه.بعده ۱۰روز اگه شکست یعنی موادش اشغال بوده از اون ارزونا .اگه پوله ژلیش زیاد ندادی مشخصه دیگه .من ژلیش ۱۰۰ دادم ترمیم ۵۰

خدایا شُکرت❤🧿