2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کنکوری های سال قبل کتاب بخرید ب نصف قیمت

اونشب رفتم کتاب فروشی ک دست دوم بگیرم گفت تموم کردیم معلوم نیست بقیه کی میان میخرن ک هروقت میرم میگن توم کردیم...الان اغلب نودونهیا موندن کتاب فروشیه گفت گفت زیاد نمیارن امسال

اونشب رفتم کتاب فروشی ک دست دوم بگیرم گفت تموم کردیم معلوم نیست بقیه کی میان میخرن ک هروقت میرم میگن ...

یه گروه تلگرام هست اونجا بچه های کنکوری کتاباشونو یرا فروش گذاشتن یا کسی ک کتابی میخاد میزنه درخواست فلان کتاب اگ میخای اونجا هم خوبه 

روز شمار کنکور1400🙄

عزیزم تا نتایج صبر کن

من کنکور دادم منتظرم جوابش بیاد 

اگه رشته مد نظرمو بیارم اهدا میکنم همشم نو تازه خریدم اگه نه خودمم باید با همینا سر کنم چون فقط یه دونه از هر درسی دارم اونم جامع خریدم 

منم پول توجیبیم خیلی کمه  اینا رو جمع کردم خریدم برا 1400عه

حلال کنید🌹
منم کتاب تست زیست ندارم فقط عزیزم درخواستم قبول کن قبول شدی ایکیو رو بخرم ازت

اصن نیاز نیست که بخری  عشقم من خودم اهدا میکنم مشکل اینجاست که باید جواب انتخاب رشته بیاد ببینم قبول شدم یا نه .اگه  قبول نشم باید خودم بخونمش چون دیگه خودمم نمیتونم باز کتاب بخرم:((اگه قبول شم که اهدا میکنم مخلصتم هستم 😘

حلال کنید🌹
اصن نیاز نیست که بخری  عشقم من خودم اهدا میکنم مشکل اینجاست که باید جواب انتخاب رشته بیاد ببینم ...

ممنونم خیلی لطف میکنی چ رشته ای زدی؟ وای رفتم کتاب بخرم زیر ۱۰۰ دیگه نیس🤦‍♀️