2777
2789
عنوان

بچه ها باردار شدم اما شوهر یوخ

| مشاهده متن کامل بحث + 3271 بازدید | 124 پست

بچه ها چه ساده اید اسی شوهر ندارع میگه رلم خب منم با شوهرم قبلاً دوست بودم نمیام بگم قبلاً دوست بودیم با هم الان باردارم شوهر یوخ از ظاهرش معلومه چه جوریه دیگه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
بچه ها چه ساده اید اسی شوهر ندارع میگه رلم خب منم با شوهرم قبلاً دوست بودم نمیام بگم قبلاً دوست بودی ...

شاید ازواج سفید باشه🤔😐

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولی مطمئنم شوهر نداره سفید هم شرعی نیست که

خودش میگه زیاد پایبند نیستیم

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤

از ظاهرش معلومه چه جوریه؟!

چه جوریه؟!

چشم سوم داریم مااااااااااااااا؟

چقدر قضاوت؟

نمی‌دونم کی می‌خوایم یاد بگیریم قضاوت فقط کار خدااااااااااااست  

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً