2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از دست خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 42 پست
آخ گفتیییی الانم همه خواهرام افتادن جونم آتیش مامانمو تند تر میکنن... میخوان هم طلاهامو بگیرن هم جه ...

یعنی چی،خریدی جهزیه؟بگیرن چیکار کنن مثلا؟بذارن رو فرق سرشون؟دلیل نداره اینکارا چیه،ولی از من میشنوی مدارا کن باهمه ،از در دوستی وارد شو،به شوهرتم بگو زودتر خونه رو بگیره و برو سر زنوگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=157700528]مادر باید دوسته دخترش باشه همدل وهمرازش  باشه البته برای منم نبوده[/QUبنده خدا مامان من همیشه همراهم بوده ولی خیلی اذیتش میکنم من

با اینکه جهیزی و سیسمونی داده بهم ولی چون داریم خونه میسازیم هرچی میخوام برای خونه جدید سعی میکنه برام بخره که من غصه نخورم

عاشقشم ولی بازم اخلاقم درست نمیشه

میتونن اما لج میکنن میگن نمیخریم الان چیکار کنم شرایط بهتر شه

چاره ای نداری جز اینکه مدارا کنی !!  

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
یه مدت پس باهاشون بحث نکن حرف مهریه هم نزن اصلا.میگیرن مطمئن باش

الان شر به پا کردن و خونمون غوغاس واقعا انگار بر علیه من دارن شورش میکنن...

توروخدا ذکری چیزی یه راه حلی بگین چیکار کنم شرایط بهتر شه؟

میتونن اما لج میکنن میگن نمیخریم الان چیکار کنم شرایط بهتر شه

عزیزدلم من دوستمم همین مشکل رو داشت بهش گفتم موقعی که مادرت میگه نمیتونم بخرم شرایطشو ندارم یا اصلا نمیخرم مته به خشخاش نزار بهش بگو باشه ببین هرجور که میتونی بخر 

به خواهراتم همین حرفو بزن تو شرایط خرید مادرا خودشون دست رو بهترین چیزا میزارن هرچی مادرت گفت با دلش راه بیا باهاش بحث نکن که فکر کنه خواهرات به فکرشن تو هم میخوای بهش سخت بگیری دوستم این کارو کرد مادرش برای جهیزیه از جون و دل مایه گذاشت

من خواهرم سخت گیر بود من هرچیزی رو میگفتم نمیخوام به ابجیمم میگفتم اصلا نمیخوام بخرم حتی تشک بهش گفتم نمیخوام ابجیم خودش مجبورم کرد برم تشک بخرم میگفت ابرومون میره 

تو پا پس بکش اونا بخاطر شان و ابروی خودشون سعی میکنن ابرو مندانه باشه با خواهراتم بحث نکن عزیزم

الان شر به پا کردن و خونمون غوغاس واقعا انگار بر علیه من دارن شورش میکنن... توروخدا ذکری چیزی یه را ...

یاعزیزُ ذالعز والِاقتدار اَعِزنی

این ذکر رو خیلی بگو عالیه خودتم سکوت کن حرفی نزن بزار شرایط مساعد بشه عزیزم

الان شر به پا کردن و خونمون غوغاس واقعا انگار بر علیه من دارن شورش میکنن... توروخدا ذکری چیزی یه را ...

ذکر که بلد نیستم ولی با قانون جذب شاید بتونی.اینکه رهاش کنی و فکر نکنی دربارش.زود حل میشه

اگه بیشعوری ریپلای نکن چون فحش میدم😑😒
عزیزدلم من دوستمم همین مشکل رو داشت بهش گفتم موقعی که مادرت میگه نمیتونم بخرم شرایطشو ندارم یا اصلا ...

الان خواهرام جوری میگت که مادرم اوایل میخواس بهترینو بزاره الان میگه آشغال میزارم برات...

منم اولش میگفتم نمیخوام 

اما هی خواهرام میگفتن دروغ میگه 

الان مامانم فکر میکنه من دشمنشم و کلا 

خواهرااااممم بشددددددددت بششششششدت فتنه هستن..

و هی کینه مادرمو بیشتر میکنن و خودشونو دلسوز نشون میدن الان من شدم آدم بده و ....