red92 مدیر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 11741 عنوان یه راه واسه رسیدن به آرزوهاتون | مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 50 پست 13 صفر و حاجت روایی خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر 1399/07/10 | 08:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91639 یه تیکه کوچولو اندازه پولت قرار نیست طلای آنچنانی بگیری ممنون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
red92 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 11741 بنظرم این رسیدن به خواسته بخاطر قانون جذبه که تو اعتقاد داری تو فلان روز اگه چیزی بخوای بهش میرسی وگ ... شایدم همین طوره که شما میفرمایین ولی خبمن اینجوری شنیدم و عمل کردم و نتیجه گرفتم و ان شالله بقیه هم از هر طریق ممکن به خواسته هاشون برسن خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
گلبهارر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4483 فدا مثلا بگم اینو سال دیگه خونه خودم بزارم؟؟؟؟ اره.ب نیت خونه خودت ی چیزی بخر ک اونجا استفاده کنی برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟
64sisili عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 254 آرزوهاتو البته فک کنم یکیش رو بنویس روی کاغذ و تا کن بذار کنار واسه برکت و روزی هم یه ... شما پسردارشدی؟