2777
2789
عنوان

آیا کرونا گرفتم؟

104 بازدید | 10 پست

سلام ۳روز پیش متوجه کمی درد گلو شدم همون شب اموکسی سیلین خوردم فرداش گلو سوزش و کمی درد و گوشام خارش داشت تو ۳روزه هیچ نشونه ای از تب یا نفس تنگی ندارم اما گهگداری سرفه میکنم انگار عفونت چسبیده ب ریه ام و ی بوی بدی داخل بینیم پیچیده و مزه و بوی بعضی غذاها رو نمیفهمم

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک کرونا نیست

انشاالله وگرنه هیچ وقت خودمو نمیبخشم😔

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺
منم گلودرد داشتم خوب شدم امروزم خیلی ضعف کردم بو ومزه ام کم میفهمم نمیدونم چمه🤤

خدااااا از کجا بفهمم چمه؟کرونا دارم یا سرماخوردگی گلو

اگه حس بویایی و چشایی نداری احتمال زیاد کروناست ولی خفیف

مزه غذاها رو تا حدودی میفهمم ولی بویاییم ی بوی بد مثل زباله یا چیز گندیذه احساس میکنم وقتی ابریزش بینی دارم بیشتر میشه

مزه غذاها رو تا حدودی میفهمم ولی بویاییم ی بوی بد مثل زباله یا چیز گندیذه احساس میکنم وقتی ابریزش بی ...

ان شاالله نیست ولی فعلا خودتو قرنطینه کن عزیزم خیلیا گرفتنو با استراحت و خوردن مایعات گرم خوب شدن

چرا

چون با خانواده خودم و شوهرم رفت و آمد دارم یوقت اونارو هم مریض کردم

ان شاالله نیست ولی فعلا خودتو قرنطینه کن عزیزم خیلیا گرفتنو با استراحت و خوردن مایعات گرم خوب شدن

خیلی شکر خدا بهار شدم