2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیدارم چون دخترم بیداره و نمیخابه مجبورم.. 

منم مجبورررررر

همسرم که میخواست بره بخوبه گفت خسته نباشی دلاور

امروز دسشورمون گرفته بود تا شام خوردیم و درس کردن دیگه خوابیدن ی عادم ظرف نشسته دارم از ظهر که الان دیگه سر و صدا میشه همسرم خوابیده فردام که تا ظهر خوابم‌........

پسر منم ۹ خوابید تا ۱۱ونیم الان میگم بیا بریم دسشویی میدونه بیاد بعد خاموشیه میگه ندارم😪

خدااا😍😅😅😅 از دست اینا.پسر منم هروقت میخواد نخوابه هر ۱ دقیقه میگه آب میخوام😅😅😅

ما ساعت ۱۰ خاموشی میزنیم.میدونه که راه فراری وجود نداره.اگر بهانه بگیره میگم خودت میدونی.تو نمیخوابی نخواب.من و بابا داریم میریم بخوابیم(حساسه رو من🤕)

واسه اینکه من با باباش نخوابم میگه باشه باشه میخوابم😁😁 ۳ سالشه.یک ساله اتاقشو جداکردیم.تا وقتی که خوابش ببره من کنارش دراز میکشم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مگه پادگان ۹ باید بخوابه😃😘 کاشکی بچهام ۱۱ میخوابیدن واقعا اذیتم🤕

من نخوابوند مش که مرض ندارم خوهر جان اون موقع بخوابونم الان بیدار خوابی بکشم

خودش خوابش برد رو مبل

خدااا😍😅😅😅 از دست اینا.پسر منم هروقت میخواد نخوابه هر ۱ دقیقه میگه آب میخوام😅😅😅 ما ساعت ۱۰ خا ...

دقیقا پسر منم ۳ونیم

هی میگه آب میخوام جیش دارم نون بده بعضی شبا موقع خواب میدونه پلو نداریم برا بهانه میگه من پلو میخوام دیگه منم میرم تو اتاق خودمون میگه نه نه بیا بریم بخوابیم 

منم مث شما جدا کردم ولی باید پیشش بمونم

خدا حفظشون کنه

دقیقا پسر منم ۳ونیم هی میگه آب میخوام جیش دارم نون بده بعضی شبا موقع خواب میدونه پلو نداریم برا بها ...

آره پسر منم الکی میگه گرسنمه.درحالیکه میدونم سیر سیره🤕 جدیدا هی سوالهای چرت و پرت میپرسه تا نخوابه.میگم بخواب فردا حرف میزنیم میگه نه یه دیقه گوش کن ببین من چی میگم.گوش میکنم همش چرت وپرت میگه😅😅😅😅

الهی😍مرسی.خدا عزیزانتو برات حفظ کنه😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم مجبورررررر همسرم که میخواست بره بخوبه گفت خسته نباشی دلاور امروز دسشورمون گرفته بود تا شام خور ...

منم دخترم سرشب خوابشو گرفته الان بیداره داره بازی میکنه و تلویزیون میبینه. یه عاااالمه ظرف دارم و خونه بهم ریخته اس حسابی.. من شوهرم شبکاره خونه نیس وگرن ک میخابیدم بچرو میسپردم ب اون 😅

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜