2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=157672129]  اوف چ ذوقی ام میکنه[/QUOTE

ببین روحیه هرکس بایه چیزشادمیشه من فقط زمانی که موهامورنگ کنم روحیم شادمیشه همیشه رنگای فانتزی میزارم چون عاشق رنگای فانتزی هستم

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
[QUOTE=157672129]  اوف چ ذوقی ام میکنه[/QUOTE ببین روحیه هرکس بایه چیزشادمیشه من فقط زمانی که ...

منم رنگ نارنجی رو خیلی وقته ب دلم اومده 

ازونور موهای خودمم خرماییه یکم حیفم میاد   دستشون بزنم 

سبز و صورتی پایین موهام زدم چند روزم نموند پاک شد   

منم رنگ نارنجی رو خیلی وقته ب دلم اومده  ازونور موهای خودمم خرماییه یکم حیفم میاد   ...

آدم بایدتنوع بده برورنگ کن حالشوببرمنم بشدت مشتاقم فعلا نمیتونم صفرتموم شه حتمامیرم میزارم بعدازاونم میخوام شرابی بزارم البته قبلا گذاشته بودم خیلی دوسش داشتم 

آدم بایدتنوع بده برورنگ کن حالشوببرمنم بشدت مشتاقم فعلا نمیتونم صفرتموم شه حتمامیرم میزارم بعدازاونم ...

شرابی غلیظ ندوس

ولی ی بار حنا گذاشتم قشنگ شد ی هاله شرابی کمرنگ گرفته بود   

پس پیشاپیش میگم خیلی خوشگل شدی   

شرابی غلیظ ندوس ولی ی بار حنا گذاشتم قشنگ شد ی هاله شرابی کمرنگ گرفته بود     پس پیش ...

من که خیلی دوست دارم خدایی هرکی دیدگفت بهم میاد.

مررررسی عزیزم چشات خوشگل میبینه.شماهم قشنگ میشی بزاری.