2777
2789

کهههه ازاین لحظه به بعد راحت وجوری که دوست دارم زندگی کنم نه جوری که بقیه دوست دارن نه جوری که بگم اینو اون چیزی پشت سرم میگه به حرفای بقیه عکس العمل نشون نمیدم خودموناراحت نمیکنم طوری که انگارنشنیدم  به چیزای چرت فکر نمیکنم و اهمیت نمیدم فکرمودرگیرچیزای مسخره نمیکنم با شوهرم رفتارخیلی بهتری خواهم داشت دیگ عصبانیش واذیتش نمیکنم دیگه فکرمودرگیر گذشته بیهوده واینده ای ک معلوم نیس چی پیش بیادنمیکنم عاقلانه تررفتارمیکنم و میخوام که حالم حتی بهترازقبل بشه و اینجوری حسم به زندگی دوباره برگرده دیگ ادم تکمیل بشم که نه خودشواذیت میکنه ونه شوهرشوووو بهتون قول میدم 

حالا شمام قول بدین یه کاراشتباهتون رواینجاکاربزارین چیزی ک اذیتتون میکنه واقعااا خیلی حس خوبیه نههه؟؟؟

این یه سنده هااااا😆🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤(لاحول ولاقوته الا بالله علی العظیم )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قول میدم که دیگه کمتر بیام فضای مجازی و نی نی سایت

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

قول میدم دیگه تو خونه بد اخلاقی نکنم و دختر خوبی واسه مامانم بشم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

من اگه بتونم قول میدم ورزش کنم هیکلم بدریخت نشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
سلام من خیلی حالم بد شمارو نمیشناسم اما دلم میخواد باهاتون درد دل کنم 

جانم بگو عزیزم خودتو خالی کن

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)