2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم و پریودیام بی نظم  خسته شدم از بی بی منفی😔

چطور بفهمم  باردار هستم یا نه

همسرم میوه دیگه نمیزارم تست بخری ناامید میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دارو مصرف نمیکنی برای تنبلی؟ب من دکار بخاطر کیست ریز ک ب عبارتی همون تنبلیه متفورین و اسید فولیک داده این ماه میخورم ماه بعد کلومیفن از 5 چرودی میخورم اگ خدا بخاد حامله شم

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
مچ دستمو با دوتا انگشت اشاره و وسط هی گشتم تا پیدا کردم بعد ۱ دقیقه زمان گرفتمو شمردم.با دستگاه دیجی ...

جز این علاعم دیگه نداشتی 

من اخرین پری ۲۳ مرداد بود کیستم ندارم بیبی منفی ازمایش روز دوم نشدنم منفی پس داستان من چیه الان 

جز این علاعم دیگه نداشتی  من اخرین پری ۲۳ مرداد بود کیستم ندارم بیبی منفی ازمایش روز دوم نشدنم ...

نه فقط اینکه من همیشه قبل پریودیام سینه درد دارم ولی اون ماه اینطور نبود سینه هام شل شده بود.عزیزم انشالله بارداری بعضیا دیر نشون میده اصلا فکرتا درگیر نکن.شایدم رحمت داره اماده میشه.منم ماه اول اقدامم ۱۰ روز عقب انداختم هیچیمم نبود.بسپار به خود خدا.به موقع خودش میده

عزیزم دارو مصرف نمیکنی برای تنبلی؟ب من دکار بخاطر کیست ریز ک ب عبارتی همون تنبلیه متفورین و اسید فول ...

منم یه مدت متفورمین و آوابوست و کلومیفن و امپول میزدم مشکل اینه همسرم خیلی ضعیفه