الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم دارو مصرف نمیکنی برای تنبلی؟ب من دکار بخاطر کیست ریز ک ب عبارتی همون تنبلیه متفورین و اسید فولیک داده این ماه میخورم ماه بعد کلومیفن از 5 چرودی میخورم اگ خدا بخاد حامله شم
خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
جز این علاعم دیگه نداشتی من اخرین پری ۲۳ مرداد بود کیستم ندارم بیبی منفی ازمایش روز دوم نشدنم ...
نه فقط اینکه من همیشه قبل پریودیام سینه درد دارم ولی اون ماه اینطور نبود سینه هام شل شده بود.عزیزم انشالله بارداری بعضیا دیر نشون میده اصلا فکرتا درگیر نکن.شایدم رحمت داره اماده میشه.منم ماه اول اقدامم ۱۰ روز عقب انداختم هیچیمم نبود.بسپار به خود خدا.به موقع خودش میده