2777
2789
عنوان

خانومای باردار ی سوال داشتم

79 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یک سال و چند ماهه توواقدامم البته2ماه پیش تازه فهمیدیم همسرم واریکوسل دو طرفه داره عمل کرده اگه جسارت نیس میخواستم بپرسم اینکه میگن یک شب درمیون نزدیکی داشته باشین زیاد نیس؟تو کیفیت اسپرم تاثیری نداره؟آیا کسایی که باردارن همون یک شب درمیون نزدیکی داشتن؟

ممنونم خدا جون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نگفتن از روزی که لکه بینی پریود تموم شد تا شروع پریود بعدی ،1 شب در میون که

ببین روز چند دوره تخمک گذاری داری.از 5 روز قبلش تا 2 روز بعدش،یه شب در میون اقدام کن.یعنی 1 هفته که میشه کلا 4 بار

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
دیگه نگفتن از روزی که لکه بینی پریود تموم شد تا شروع پریود بعدی ،1 شب در میون که ببین روز چند دوره ...

خب نمیدونم کی تخمک گذاریمه پریودیم مرتبه ها ولی از روی دمای بدن ک گرفتم خیلی دیر تره ولی از روی ترشحات زودتر

ممنونم خدا جون...
خب نمیدونم کی تخمک گذاریمه پریودیم مرتبه ها ولی از روی دمای بدن ک گرفتم خیلی دیر تره ولی از روی ترشح ...

دکتر نگفته سونوی فولیکول بدی؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.