من خودم قشنگترینش مال وقتی بود که ده سالم بودمادر بزرگم اینا از مکه اومدن رفتیم دنبالشون فرودگا بعد رفتیم خونشون تا چن روز اینقد شلوغ پلوغ بود تا چن روز گوسفند سر میبردین به مهمونا میدادن
تا حالا لحظه های قشنگ داشتم ولی لحظه های خیییلی قشنگ نداشتم
مطمئنا لحظه ای که بچم و بغل بگیرم
قشنگ ترین لحظه عمرم خواهد شد
خداجونم ازم دریغ نکن التماست میکنم ...
💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه ♡خدا هست ♡ تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡ من ایمان دارم که تو هوام و داری به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم . دوسِت دارم خداجون ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛ افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه مرسی که هستی خدای مهربونم😊
لحظه ایی که گفت مامانم شماره خونتونو میخواد با مامانت حرف بزنه
ای جان
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
منم خیلی عاشقم کاش جسارتشو داشتم خوش ب حالت دوس دارم تجربش کنم ولی جسارت میخواد& ...
چی جسارت میخواد
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ببین رو هوا بودم مامانم میگف خدایی چجوری تو رو میخواد بگیره آخع ما شانس داریم دکتر عاشقمون شه!!😂 ح ...
اخی پزشکن؟ خوشبخت باشی 🧡
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون