2777
2789

من خودم قشنگترینش مال وقتی بود که ده سالم بودمادر بزرگم اینا از مکه اومدن رفتیم دنبالشون فرودگا بعد رفتیم خونشون تا چن روز اینقد شلوغ پلوغ بود تا چن روز گوسفند سر میبردین به مهمونا میدادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من وقتی  کوچک بودم مستاجر بود بابام تو خونه مامان بزرگم اونم خیلی مامانمو اذیت میکرد وقتی خونه خریدیم و اسباب کشی میکردیم🥰

کاش هیچوقت بزرگ‌ نمیشد ادم😔

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

لحظه ای که داداشم ب دنیا اومد 

لحظه ای چشمو باز کردم دیدم کنارمه 

لحظه ای که دختر خالمو تو لباس عروس دیدم 

سوم ابتدایی بودم فکر کردم شاگرد اول شدم گریه میکردم روز لوح دادن رسید اولین نفر منو صدا کردن گفتن ممتاز شدی 

اول فامیلی من م بود اول فامیلی نفر اولم م بود 

یه لحظه تو دست معلم لیستو دیده بودم گفتم نفر اول م داش حتما منم کلی گریه کردم 

لحظه ای ک صدام کردن  ب عنوان شاگرد ممتاز خیلی قشنگ بود 

لحظه های دلتنگی که بهش میرسم فوق العادس کلا بغلش عالیه☺

من خیلی لحظه قشنگ نداشتم ولی یه بار مامانم پتو کشید روم 😊چون محبت زیاد ندیدم ذوق کردم یه بارم یکی ک میشناختم بهم گفت دوستم داره 🤗

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من شب عروسیم بعد اون همه خستگی روز رفتم بغلش خوابیدم چه خواب شیرینی بود 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر