2777
2789
عنوان

واکسن آنفلانزا سال ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 48 پست
نه دوماد داییم پزشکه گف امسال تقلبی زیاده ایمنی بدن رو میاره پایین.. منم ک از اول کرونا خونه بودم... ...

من توی یه سایتی خوندم توی سه ماه اول هم میشه زد اینا بهانه اس واسه نزدن... واینکه من الان هفته ۲۵ هستم و بازم نزد خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم از دست شون

من مراجعه کنم پرونده تشکیل بدم و اونا واکسن داشته باشن و بگن برو خونه بهت زنگ میزنیم میزاریمت توی نوبت...😒☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جویا باش آزاد بخر اگ  بهداشت نداد بهت

خب موضوع اینه که اصلا نیست چون دکترم تاکید کرد که امسال فقط دست مراکز بهداشته و حتی پزشکان هم بنویسن داروخونه ها ندارن که بدن دست ما...وگرنه تا الان زده بودم

خالی بسته به منم گفت اومده ولی برو خونه باهات تماس میگیرم گفتم چرا نمیزنین؟گفت به ما گفتن برای باردا ...

به منم میگن خودمون خبر میدیم هروقت امد ولی الکی میگن 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

من همش زمستون ها و پاییز سرما میخورم گوش هام خیلی حساسه سریع مریض میشم موندم چیکار کنم 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
عاررره مشخصه دروغ میگن دارررن ....ینی واقعا نمیشه یه حرکتی زد؟اعتراضی کرد

ن بابا چیکار میتونیم بکنیم 

الهی اگه واقعا دارن و نمیدن خیر نبینن 

من همش زمستون ها و پاییز سرما میخورم گوش هام خیلی حساسه سریع مریض میشم موندم چیکار کنم 

وای مخصوصا توی بارداری با این کرونای امسال .کدوم شهر هستین؟از مراکز دیگه هم تلفنی پرسیدین؟

وای مخصوصا توی بارداری با این کرونای امسال .کدوم شهر هستین؟از مراکز دیگه هم تلفنی پرسیدین؟

اصفهانیم 

والا هرجا میپرسیم میگن هنوز نیومده 

ن بابا چیکار میتونیم بکنیم  الهی اگه واقعا دارن و نمیدن خیر نبینن

بنظرم شمام زنگ بزن ۱۹۰ قسمت رسیدگی به شکایات و حداقل گزارش کن که بدونن توی مراکز بهداشت کثیف😂 چه خبره

بنظرم شمام زنگ بزن ۱۹۰ قسمت رسیدگی به شکایات و حداقل گزارش کن که بدونن توی مراکز بهداشت کثیف😂 چه خب ...

زنگ بزنم بگم که واکسن نمیدن بهمون ؟؟؟؟