2777
2789

بچع ها تو این کرونا بیرون نمیرم اینا هی میان  دیروز اومدن چای خوردن رفتن دکتر گقتن شام بذار برمیگردیم بقران خواهرشوهرم ک کلا ماسک نزده بود برگشتنی میگف نمیتومم ماسکو نگهدارم دخترش زده بود اومدن ن  دستاشونو شستن همونجور نشستن چای خوردن بعد دخترشم گلوش درد میکرد .اینم بکم من دوماه پیش از اینا کرونا گرفته بودم ولی ارکار کردم اصلا رفایت نمیکنن میگن کرونا هم سرماخوردگیه ولی من واقعا میترسم الانم گلوم میسوزه .از طرفیم اخلاق خواهرشوهرم خیلی بده همش پیس فالگیرا و...شوهرشم زن صیغه داشت جاریام میگفتن قبلا خواهرشوهرشم صیغه مردا میشه بعد این خواهرشوهرم مدام جلو شوهر من این روابطو عادی جلوه میده مثلا میگه فلانی زن دوم گرفته اینا حالم ازش بهم میخوره دیروز انگار داشتن منو حرص میدادن سرفه میکرد رو من دهنشم نمیگرف الکیا نمیخام دوباره بیان خونمون چیکار کنم .میدوننم ک هر هفته ی بار نیان  دخترش پیام داده بود صبح خوای بودین رفتیم نوشتم نوشتم بد شد از میوه ها میبردین گف دفعه بعد ایشالا بعد این خواهرشوهرم اخلاقش گنده بد جاریامو میگه تو خونم ی مدت با یکی صمیمیه بعو قهر میکنه بعد دویاره راهی هس بنطرتون از شرش خلاص شم 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک بهش بگو من الان فقط خانواده شوهرمو میبینم از در خونه ک میان میگم لطفا دستاتونو بشورین ماسک هم رسما با فحش میگم بعصیا نفهما این همه ادم میمیره باز ماسک نمیزنن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نظر شوهرت چیه؟ یکی بود خیلی رو مخم بود دو بار درو باز نکردم براش کمتر میاد دیگه. چون انگار باهام دشم ...

اخه اینا زنگ میزنن منم خجالت میکشم جواب بدم چن ناه بود باهامون قعر بود جاریم قسم میخورد همش غیبت شمارو میکرد شوهرمم اهمیت نمبداد بهش باز الان خودبخود اشتی کرده چن بار اومده غیبت اونارو میکنه 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

حرصم گرفت ازش.بهش بگو الان دیگه وضعیت فرق کرده بهتره مهمونی را فعلا کنار بزاریم.هیچ وقت هم پیشش از بقیه نگو حتی خوبی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

اینو گفتی یاد یه دعا افتادم که میخوندی دم در و به نیت رفع شر دشمن فوت میکردی خودمم الان یادش افتادم خییلی خوب بود واقعا تاثیر داش البته چندتا ایه و سوره بود چیز بدی نبود  

اگه خواستی درخواست بده یه پیامم بده زیر وسایلمه پیداش کردم برات بفرستم عکسشو 

تقصیر خودته که تحویلشون می گیری!!!   بد شد میوه ها رو می برید یعنی چه!!!!   من باشم  دور در روشون باز می کنم  یا باز نمی کنم می گم حموم بودم  یا وقتی امدن تنگشون نمی شینم می رم به کارهام می رسم!!!!

اختیار خونه خودت رو هم نداری!!!   

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤