سلام. مردی زن اولش رو طلاق میده یعنی خانم طلاق میگیره آقا با خانم دوم ازدواج میکنه اما بعد چندسال همسر سابق برمیگرده و با آقا محرم میشه.... زن دوم هم با وجود دوتا بچه کوچیک طلاق میگیره..... خانم دوم تک و تنهاست و هیچ خانواده ای هم نداره ..... زن دوم خیلی جنگید که کارت اشتباست چرا رفتی باهاش محرم شدی .مرد میگه سالهای سال زنم بوده خوب میکنم اسلام اجازه داده و از این چرت و پرتها.... زن دوم با دوتا بچه تک و تنها چیکار کنه آیا.؟ درضمن بعد مدتی آقا از طریق وکیل و اینجور چیزا اسم اون زن اول رو دوباره وارد شناسنامه کرد یعنی اجازه زن و این حرفا تو این قانون چرته.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه بگو نامرد بیشرف کثافت همه فحشای بد نثارت تو روحت کثیف اگه اولی خوب بود شکر خوردی طلاقش دادی بی وجدان که حالا دوباره غلط اضافه کنی با دوتا بچه یه زن دیگر رو منتر دل کثیف خودت کنی بی وجدان بی شرف
عجب شیرتوشیری کردن..خیلی مردارو دیدم وشنیدم که میرن دوراشونو میزنن ولی باز برمیگردن تنگ دل زن اولی..که البته تواین مورد خانومه رفت دور دور وبرگشته و زندگی یه زن ودو بچه رو هدف گرفته..تازه حق خودشم میدونه
زن اول بعد طلاق یک مدت با عشق اولش صیغه میکنه بعد زن عشقش میفهمه شکایت میکنه زنه هم از عشقش جدا میشه برمیگرده سراغ همسر سابق و میگه دوست دارم میخوام پیشت بمونم ...