2777
2789
 والا منم خیلی محترمانه حرفم رو توی لفافه گفتم مثلا😄 فقط یه جمله م توپنده بود. تا رفرش کردم ی ...

صيغه اي ها گزارش زدن برات😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن زندگیه 

من خودم زمانی که طلا یکدفعه از صد تومن شد چهارصد تومن طلا نخریدم تنها طلای من یه انگشتر نشون یک گرمی بود که خودم بردم عوض کردم و یجور دیگه خریدم حلقه نامزدی هم به پیشنهاد خودم نقره خریدیم و یه گوشواره سبک بعنوان پاگشا و یه پلاک خیلی کوچولو بعنوان عیدی اوردن که سر جمع ۵ گرم هم نمیشه برا عروسی هم بدل گرفتم ولی شوهرم اینقد نامرد که یکبار تو تلویزیون یه فیلم نشون میداد که دخوره رفت سرویس بدل گرفت گفت ببین این زنه چقدر زن خوبیه گفتم پس چرا منو ندیدی تو همه چیز هم باهاش راه اومدم ولی حماقت کردم لیاقت نداشت

نه عزیزم یخچال دو قلو چند روز پیش دوستم خرید ۱۶ تومن ما ملاکمون  آل جی نبود و سامسونگ نبود که&n ...

اصلا می گن نمایندگی الجی وسامسونگ از ایران رفته  واگه خراب شد قطعاتش گیر نمی یاد،اگر بخوای بخری خیلی قیمت هاش بالاست  در حد ۶۰ملیون

چه مارکی یخچال خریدن ۱۶ملیون!!؟

1300

من بدون طلا و عروسی و جشن ازدواج کردم 7 ساله خدا روشکر خوشبختم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
حرف شما درست ولی چرا هر وقت حرف از اروپا و سبک زندگیشون میشه میگن ما مث اونا نیستیم دولت ما ال و بله ...

ما هرگز مثل اونا نمیشیم، سبک زندگیشون اینه چون از

صدها سال پیش همه چیشون سرجاش بوده قانون مقررات مالیات و . . . همه چی روال درست داشته اون قانون و مقررات و انجامش بوده ک نتیجه اش زندگی و تفکر الانشون رو ساخته، ی روز دو روزه ک نشدن این. ...ما هم نمیشیم مثل اونا چون شرایطش محیا نیست برای مردممون

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
اصلا می گن نمایندگی الجی وسامسونگ از ایران رفته  واگه خراب شد قطعاتش گیر نمی یاد،اگر بخوای بخری ...

اگه بخوان بخرن مثلا ساید الان صد تومن تازه بقول شما بدون گارانتی و چینی والله دقیق نمیدونم ولی یک ماهی میشه دو قلو خریده ۱۶ تومن مارکس رو گفت یادم نمیاد 

اون ادمم دیگه نمک نشناس بوده مرد تا مرد داریم

خیلی نمک نشناس دو سال تو خونشم هر بار چیزی خواستم از بس وعده و وعید داد گفتم شاید نداره تو فشار نذارمش بعد چند روز پیش میگه تو با آدم راه نمیای کنار نمیای واقعا راه اومدن یعنی چی دو سال حتی نیازهای اولیه همچون پوشاک و خدمات هیچی برام نخریده بعد میگه تو کنار نیومدی