2777
2789
عنوان

واقعا من چمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 92 پست
شوهرم خیلی سرد و ساکته بچه دار هم نشدم هشت ماه اقدامم

خوب با توجه به چیزایی که گفتی طبیعی هستش، 8 ماه اقدان و عدم نتیجه، روابط نه چندان گرم و...

یه باردیگه به اهداف و انگیره های زندگیتون فکر کنید.

اکثر ما دچار همین مشکل هستیم. انگیزه ما و حالات ما قسمتی از شناخت ما و شناخت ما تابع تفکرات ماست.

لازمه مبانی فکری خودتون رو بررسی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ببین این افسردگی دوقطبی ای خودش میگه انگار دوتا آدم مختلف تو بدنمم یه لحظه خوبه یه لحظه بعدش حالش ...

فکر میکنم دچار تعارضه فقط 

برا منم پیش اومده یه سری کارا رو میدونم درسته ولی انجام نمیدم

علتشم به باورام برمیگرده چون قوی نیستن 

اون باورامو که قوی میکنم حالم خوب میشه همه چی میفته رو روال 

حلال کنید🌹
منم همینم صبح از ساعت ۷ بیدارم ولی تا ۱۱ نمیتونم از رختخواب بیام بیرون.گرسنم میشه در حد ضعف بچه هام ...

دقیقا منم همینطوریم با تفاوت اینکه بچه تدارم

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
نماز اول وقت و وضو و تسبیحات حضرت زهرا حال آدمو خوب میکنه البته اگه اعتقاد داری💖

وقتی تصمیم میگرم نماز بخونم یه نیرویی نمیزاره اصلا نمیتونم میبینی نماز صبح و ظهر و خوندم عصر و مغرب و عشارو ب زور میخونم بعد یه مدت میزارم کنار

زشت نیس ؟طرف نمیگه خسیسه دختره

ن چه دليلي داره بدون مناسبت برا هرکي که از راه رسيد کادو بخري بدون شناخت کامل

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
عزیزم فقط شما نیستی.خیلیااااا الان اینجوری ان.من خودم با اینکه 23سالمه و مجردم همینجوری ام...

من ۱۹ سالمه و چن وقتی هست اینجوری شدم حالم بده 

من افسردگی دارم ولی وای اگه منوتوجمع ببینید یعنی هرجامن باشم مجلس رو میترکونم ازخنده فقط التماسم میک ...

شوهرم بیچاره همه کار میکنه و خودش مشکلات زیادی داره و الکی خودشو اذیت میکنه اون سردی و بی تفاوتیش ب من حالمو بدتر کرده وقتی میریم بیرون انگار مجبوره منو با خودش اوورده بیرون در صورتی ک خودش امش بیرونه کلا زهرمارم‌میکنه اصلا باهاش بهم خوش نمگیزره این اون اینده ای نبود ک بزاش زندگی کردم