2777
2789
عنوان

واقعا من چمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 92 پست
همیشه سعی داشتم ک خودمو تروم و خوشحال نشون بدم درحالیکه درونم غوغا بوده

به این حالت میگن افسردگی پنهان 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به این حالت میگن افسردگی پنهان 

چیکار کنم ؟خیلی تنهام هیچکس و ندارم از همه ادمای دورم خسته شدم  

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دلم یه تپه میخاد ک برم بشینم اونجا و ب اسمون نگا کنم 

دقیقا منم میل به تنهایی زیاد دارم ..بعد باز دوس دارم با دوستام برم بیرون وقتی که میگن بیا و دعوتم میکنن نمیرم یا میخوام برگردم همون به غار تنهاییه خودم 😐😐 دقیقا منم عاشق طراحی و نقاشیم و قبلا انجام میدادم الان دو سالیه اصن نمیتونم انگار میخوام انجام بدم ولی نمیشه نمیتونم 😩😩 همش فقط یه جا نشستم یا درازمیکشم فکر میکنم تو تخیلمم ... حتی تو تخیلم جایی میرم تو تخیلم با بقیه حرف میزنم و .... 

چیکار کنم ؟خیلی تنهام هیچکس و ندارم از همه ادمای دورم خسته شدم  

روانشناس...نباید بزاری بیشتر بشه

افسردگی واقعا از پا میندازه آدم رو

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دقیقا منم میل به تنهایی زیاد دارم ..بعد باز دوس دارم با دوستام برم بیرون وقتی که میگن بیا و دعوتم می ...

منم با بقیه تو سرم حرف میزنم  و با کسی ک دوسش داشتم کارایی ک دوس دارم انجام میدم

همیشه سعی داشتم ک خودمو تروم و خوشحال نشون بدم درحالیکه درونم غوغا بوده

هوای پاییزم یه مقدار این حالتو تشدید میکنه .اهل عکاسی نیستی؟از عکسای شیرینیو کیکو گل خوشت میاد؟اینا روحیه آدمو بهتر میکنه باعث میشه عکاسیو شروع کنی بعد قشنگیا رو بیشتر میبینی💖نظرت؟

حلال کنید🌹
روانشناس...نباید بزاری بیشتر بشه افسردگی واقعا از پا میندازه آدم رو

چطور ب شوهرم بگم؟اون اصلا درکم نمیکنه فک میکنه من هیچ کاری ندارم دارم حوشحال زندگی میکنم اصلا درک نمیکنه ک من واقعا تنهام و دارم از داخل نابود میشم

هوای پاییزم یه مقدار این حالتو تشدید میکنه .اهل عکاسی نیستی؟از عکسای شیرینیو کیکو گل خوشت میاد؟اینا ...

عاشق عکاسی و نقاشی و داستان نویسی هستم ولی ن دوربین دارم ن مدادرنگی همه نقاشیام سیاهه و این باعث میشه اصلا نرم سمتشون دوربینم انقدر گرونه ک نگو

خو عشقم ایده آل گرایی  با همین  دوربین گوشی  میتونی عکسای قشنگی بگیری

میترسم بین این همه هیاهو بی صدا یه جا از بین بزم و هیچکس نفهمه خودم نمیخام فک کنم افسردگی داره میاد سمتم  ولی هیچ انگیزه ای ندارم برای زندگی

مرغ مینا خوبه تهرانی؟همستر ندوست؟

طوطی دوست دارم میخام یکی باشه باهام حرف بزنه یا بچه گربه ولی هیچکس نمیفهمه حالمو

میترسم بین این همه هیاهو بی صدا یه جا از بین بزم و هیچکس نفهمه خودم نمیخام فک کنم افسردگی داره میاد ...

کم خونی نداری از نظر جسمی سالمی؟یا دوره بعد یه بیمارید میگذرونی؟

چون من تازگیا دو هفته مریض بودم شدت این موضوع دو برابر شده

حلال کنید🌹