2777
2789

سلام دکتر به من گفت دوهفته دیگه سونو واژینال بدم واسه قلب بچه الان ۴هفته هستم آیا شما دادین سونو رو؟ضرر نداشته؟؟آخه شنیدم باعث سقط میشه😑

تولد ستیا جونم❤

من 5هفته و سه روزمه دکتر گفته 2 هفته دیگه سونو بده ولی واژینال نیست

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز جالب

دکتر من اصلا سونو قلب واسه من ننوشت.

گفت ۱۱هفتگی بیا مطب خودم با میکروفن گوش میدم و بعدشم‌nt

چه کاریه بری قلبش نزنه تا ۱۰هفتگی حرص بخوری و نگهش داری بعد بزنه!

شماهم هرطور صلاح میدونی اما اونقدرها هم واجب نیست

معمولا ۸ هفتگی سونو میدن واسه ضربان قلب بعدشگ غربالگری بعدی هم آنومالی.همشون شکمیه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
اصلا این کار رو نکن. چرا اینقدر زود رفتنی سونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه تا سونوی ان تی نرو . بزار هفته 12-13 ...

شما چند هفتتونه؟سونو نرفتم جواب بتامو بردم که تشکیل پرونده بدم گفت دوهفته دیگه بیا واسه سونو.

تولد ستیا جونم❤
شما چند هفتتونه؟سونو نرفتم جواب بتامو بردم که تشکیل پرونده بدم گفت دوهفته دیگه بیا واسه سونو.

من الان 21 هفته.

توی این سونو گفته چند هفته ای؟

سونوی بعدی سونوی غربالگری اول هست که هفته 12 یا 13برو

اتفاقا من ۴ هفته و ۳روز بود که بی‌بی‌چکم مثبت شد،رفتم دکتر تا برام بتا بنویسه

رفتم پیشش گفتم بتا بنویس،گفت برات سونو واژینال مینویسم،اینجوری هم باردار بودنت تأیید میشه،هم اگر خدای نکرده بارداری خارج رحم باشه معلوم میشه 

من اتفاقا از تشخیصش خوشم اومد و رفتم سونو واژینال که گفت ساک تشکیل شده اما جنین رؤیت نمیشه که طبیعی هم هست

هفته‌ی پیش هم رفتم سونو قلب

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من الان 21 هفته. توی این سونو گفته چند هفته ای؟ سونوی بعدی سونوی غربالگری اول هست که هفته 12 یا 13 ...

سونو نگرفت از روی آزمایشم حدودی گفت ۴هفتته.یعنی با سونوی معمولی میتونه ساک بچه رو ببینه؟؟

تولد ستیا جونم❤