2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولي خوبه كه خيلي راحت حرفشو زده و خدافظي كرده رفته 

برا من خودش پي ام ميده ولي بعدش جوري بي محلي ميكنه كه خودم بگم ميخوام برم ... از همه مهمتر اينكه فهميدم همزمان با من و در نفر ديگه هم هست حالا خوبه ٢٧ سالشه و بچه نيست ولي ذاتش خراب بود 

ولي خوبه كه خيلي راحت حرفشو زده و خدفظي كرده رفته  برا من خودش پي ام ميده ولي بعدش جوري بي مح ...

خب اون‌سرش شلوغه هیچکدومشم نمیخاد از دست بده جالبیش اینه دوست پسرم اصلا دلش نمیخاد بام حرف بزنه ولی پستامو چک میکنه یا دو روز پیش زیر ویدیو هایه دپ‌تگم میگرد 

خب اون‌سرش شلوغه هیچکدومشم نمیخاد از دست بده جالبیش اینه دوست پسرم اصلا دلش نمیخاد بام حرف بزنه ولی ...

گولشو نخور عزيزم اينكاراش الكيه اگرم برگردي پشيمون ميشي مطمئن باش اگه برگردي وابستگي ات همينجور بيشتر ميشه و اونم ميذاره ميره .. اينكه ميگي پستاتو ميبينه منظوري نداره فقط كنجكاوه همين يه چند روز بگذره شايد ديگه نگاه نكنه 

خب اون‌سرش شلوغه هیچکدومشم نمیخاد از دست بده جالبیش اینه دوست پسرم اصلا دلش نمیخاد بام حرف بزنه ولی ...

برا منم خيلي وقتا شده كه نميخواد باهام حرف بزنه ولي اگه چيزي گذاشته باشم ريپلاي ميكنه ولي بعدش ديگه هيچ حرفي نميزنه بعدم فهميدم كه همينجوري ريپلاي كرده قصدش اين نبوده كه حرف بزنيم يا بهم رو بده