2777
2789
عنوان

سوال بارداری

63 بازدید | 5 پست

بچها من الان دوماهه اقدام کردم ولی نتیجه ای نگرفتم سونو دادم گفتن تخمدانات ی ذره ضعیفن الان چیکار کنم بنظرتون تا ی سال میگن عادیه بچه دار نشدن میترسم نشم دوسال پیش سقط کردم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
عزیزم استرس تازه بدتره و وقتی میخواد بگیره نمیگیره.تا میتونی ریلکس کن.تو که یه بار بچه دار شدی پس مط ...

وای عزیزم انرژی مثبت مرسی عزیزم. الان دکتر بهم قرص داده گف این ماه اگ نشی باید سونو رنگی بدی 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم انرژی مثبت مرسی عزیزم. الان دکتر بهم قرص داده گف این ماه اگ نشی باید سونو رنگی بدی 

انشالله که خیره عزیزم.من خیلی به این اعتقاد دارم که وقتی انرژی مثبت به خودت بدیو به چیزای خوب فکر کنی همون میشه مطمئن باش انشالله این ماه مامانی گلم.کلی دعات میکنم

انشالله که خیره عزیزم.من خیلی به این اعتقاد دارم که وقتی انرژی مثبت به خودت بدیو به چیزای خوب فکر کن ...

مرسی عزیزم تو بارداری دعات میگیره گلم مرسی