2777
2789

سلام خانوما من باردارم ۱۶ هفتمه صبح پاشدم احساس کردم آب از واژنم خارج شده حالا فک میکنم ک نکنه آب کیسه آب باشه چون شنبه آمینوسنتز کردم میگم نکنه نشتی آب دارم چیکار کنم ، البته شایدم ترشح باشه نمیدونم واقعا کمکم کنین

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد از آزمایش آمینو ازم اب خارج میشد ترسیدم رفتم سونو کیسه اب دادم، گفت ن خداروشکر سالمه،توام برو بده خیالت راحت بشه

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

یه لباس زیره تیره بپوش اگه ترشح باشه سفیده بی رنگ هم باید پیگیر باشی.اگهه هم خیلی استرس داری برو بیمارستان یه پد میدن بهت توش نوار داره میگن راه برو یه ساعت بعد میری ببینن از رو رنگش میفهمن ترشحه یا کیسه اب

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
ب دکترت زنگ بزن،یا برو مرکز  بهداشت،یا برو درمانگاه

زنگ زدم میگه منشیش گفت باید بری سونو 

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
یه لباس زیره تیره بپوش اگه ترشح باشه سفیده بی رنگ هم باید پیگیر باشی.اگهه هم خیلی استرس داری برو بیم ...

خب چکاریه یه بارکی بره سونو کیسه اب بده چکش کنن، منم رفتم چکش کردن

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
براي امضات صلوات فرستادم 💋

ممنونم مهربونممم😘😘😘

نشتی😂😂😂 نه بابا نگران نباش من 13 هفته هستم گاهی جوری میشه لباس زیرم خیس میشه هر دفه هم میرم د ...

آخه بخاطر آزمایش آمینوسنتز ک انجام دادم میگم، گفتم شاید سوراخ آمپول ترمیم نشده از اونجا آب میاد