2777
2789
عنوان

قوری گل قرمزی و...

265 بازدید | 40 پست

سلام وقت بخیر 

یه سری از این جملات میخوام مثل داییی چاقه چایی داغه و.. 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

از این جملات که انسان ها اغلب در تکرارشون به اشتباه میوفتن 

ممنونم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ژسته زشتی

اگه بازم میدونید   لطف کنید بگید ممنونم

شیش سیخ کباب سیخی شیش هزار😁

افرین افرین 

بازم بگو

روله رو لوله،  لوله رو روله

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کانال کولر تالار تونل

اینو نشنیده بودم   بازم بگو   

▪︎ در لا به لای راه لاله لعل رنگ روییده .

▪︎لیره رو لوله ، لوله رو لیره

▪︎لای رولت رنده لیمو رفته

▪︎ کانالِ کولر ، تالارِ تونل

▪︎ یه یویویِ یه یورویی

▪︎سه سير سر شير ، سه شيشه شير

▪︎تارْت وُ تيتاب تُردن  ، تَره وُ تَرخون تَلخن ، تِرمه وُ توران بَلخَن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
▪︎ در لا به لای راه لاله لعل رنگ روییده . ▪︎لیره رو لوله ، لوله رو لیره ▪︎لای رولت رنده لیمو رفته ...

مرسی 

پنجمی رو نفهمیدم