2777
2789
نه تلوزیون نه که لوازم خورد هارو برقی هارو من قرش هامم اونحوری نگه داشتم یرا خونه خودم😒یه فرش  ...

نه بابا دیگه در اون حدم 

مگه قراره تو خونه خودت بغیر از خودتون زندگی کنین؟

به خودتون که یخت نگیر که

لیاقت تو فرش دست دوم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم آدم داره زندگی میکنه همه را قشنگ در بیار استفاده کن لذت ببر جعبه ها را نگه دار دوباره اثاث کشی د ...

اره نگه داشته بودم نکه جامم تنگه بازشون میکنم میمونم برا جا با جعبه گزاشتم بد ظاهر بعدشم هر روز قرون میشه حیفم میاد میگم حداقل یه خونه بزرگ اجاره کنیم ببرم اونجا بازشون کنم

نه تلوزیون نه که لوازم خورد هارو برقی هارو من قرش هامم اونحوری نگه داشتم یرا خونه خودم😒یه فرش  ...

بیخیال بابا زندگیتو بکن

مگه چند سال زنده ایم ک لذت وسایلمونو نبریم واسه خونه دار شدن

منم مستاجر میشم تا چند وقت دیگه و تازه ی شهر دیگه

بعضیا میگن همه وسایلتو نبر ولی من میگم من الان ذوق استفاده شونو دارم نه ده سال دیگه چرا باید این لذتو از خودم بگیرم و قشنگترین روزای زندگیم استفادشون نکنم

وسیله ساخته شده برای استفاده و مستهلک شدن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اره نگه داشته بودم نکه جامم تنگه بازشون میکنم میمونم برا جا با جعبه گزاشتم بد ظاهر بعدشم هر روز قرون ...

انشالله که سالم باشی ولی آدم از یه ثانیش هم خبر نداره به خاطر همین سعی کن لذت ببری از وسایلات😍❤

دقیقا  بعدشم ادمی که خونه خرید به مرور پولاشو جمع میکنه وسیله میخره

والا دور از جون اسی یکی از اقوام نزدیکم همینطوری بود،وسایلشو زیاد استفاده نمیکرد دلش نمیومد خراب بشه ک بره خونه جدید،رفتن خونه جدید ی سری وسایلم ک کهنه شدن نو کردن خونه شد عین خونه عروس یهو بخاطر ی بیماری ساده خانوم طی یک هفته فوت کرد😟

من از اون موقع واقعا با گوشت و خونم فهمیدم ک زندگی همین لحظه اس،هیچی رو برای اینده تباه نکنیم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
تازه عروسم یه سال و نیمه جامم تنگه لجاره ها هم بالا میگم ئسایل هام حیف بزار بمونه خونه خودم

منم تازه عروسم ولی جهیزیه سنگین نخریدم همه چیو خودم خریدم اصلا وسایل برقی ندارم بجز یه غذا ساز

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...