2777
2789

دوستان ۳۶ هفته باردار هستم یک قسمت از رانِ پای چپم ، به اندازه یک کف دست ، سررررخ میشه گاهی و خیلی داغ میشه ، علتش چی میتونه باشه؟

در دستهام هم سرخ شدن ، گرما و سوزش حس میکنم

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

خدای نکرده کلستاز بارداری باشی ،هم خودت هم بچه در خطرین....حتما صبح ناشتا برو درمانگاه برات آزمایش کبدی بنویسن و سریع برو آز بده امروز....منم آنزیمهام بالاست و دکتر فردا تصمیم میگیره که ختم بده بارداری رو یا نه

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،شما آنزیمهای کبدیت بالا باشه شاید...و خطرناکه این‌‌... چند وقته اینجوری؟؟؟

حدود یک هفته یا بیشتر ، ببخشید یعنی چی که خطرناکه ، چه اتفاقی ممکنه بی افته

ر دوران بارداری برخی از مشکلات و عوارض پوستی بیشتر در بین زنان دیده می‌شود که آنژیوم عنکبوتی، قرمزی کف دست و وریدهای واریسی از جمله این مشکلات پوستی هستند.

چون میگین ماهای اخر احتمال واریسی هست که تین یه مدلشه.البته اگه ازمایشاتون تد حالا مشکل نداشته

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
ر دوران بارداری برخی از مشکلات و عوارض پوستی بیشتر در بین زنان دیده می‌شود که آنژیوم عنکبوتی، قرمزی ...

آزمایس چی؟

خدای نکرده کلستاز بارداری باشی ،هم خودت هم بچه در خطرین....حتما صبح ناشتا برو درمانگاه برات آزمایش ک ...

شما هم این علایم رو داشتین؟

آزمایس چی؟

دیابت.انزیم های کبدی.کم خونی.که معمولا هم دکترها او هفته های ۲۷ برا همه مینویسن برا من که نوشت

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.