2777
2789

تو هفته 39 ام. امشب بچه به شدت تکون میخوره و عضلات شکمم به خصوص سمت چپ به موازات ناف انقباض داره و درد میکنه. درداشم سی ثانیه ای نیست بلکه چند دقیقه ایه. به نظرتون میتونه درد زایمان باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووووی دلم یه جوری شد

ان شالله سالم بیاد بغلت

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

ببین گلم اگر درد ها بهم نزدیک شد زمانشان بله درد زایمان هست آروم باش نترس یه غسل سریع صبر بگیر و برو که ایشالا یه نی نی صحیح و سالم تو بغلت بیاد خواهش می کنم ما رو دعا کن دعا کن تومور سر شوهرم خوب بشه و خدا پدر و مادرم رو شفا بده و خدا یه پسر خوشکل و سالم و صالح بیاره بغلم چون باردارم و شدیدا استرس دارم

ببین گلم اگر درد ها بهم نزدیک شد زمانشان بله درد زایمان هست آروم باش نترس یه غسل سریع صبر بگیر و برو ...

باشه عزیزم صبر میکنم ببینم باز درد میگیره نیم ساعت دیگه یا نه. اسمتو بگو یادم بمونه برات دعا کنم

ایشالا 😍 ولی میترسم. دردم آروم که میشه میگم هیچی نیست خوب شد. ولی باز شروع میشه ترس برم میداره

ان شالله به آسونی زایمان میکنی خبرمون کنی 😘

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍